Версия для PDA

autocentre.ua

Всеукраинский
автомобильный портал

Вход Регистрация
Найти
Страниц: [1]
Отправить эту тему Печать
Автор Тема: Вождение второго человека при наличии владельца авто и вопрос по страховке?  (Прочитано 2052 раз)
Новичок
*

Просмотр профиля
« : 12 Ноября 2009, 09:23:07 »

Доброго дня. Є авто. В авто два власники. В автоцивілці записаний лише один водій - мій батько. Проте, коли ми подорожуємо в двох за кермом завжди я, а батько сидить на пасажирському сидінні (відштовхуючись від закону про те що я можу керувати транспортом при наявності прав відповідної категорії і присутності водія-власника (який прописаний в техпаспорті) в салоні за його згоди). Таким чином, виходить що страховка не буде дійсна якщо за кермом автомобіля фізично знаходитимусь я? Значить, коли я керую авто в такій комбінації ми не маємо дійсної автоцивілки і таким чином порушуємо закон про обовязкове страхування?
З повагою, Тарас.
Сообщить модератору   Записан
Новичок
*

Просмотр профиля
« Ответ #1 : 21 Июля 2010, 17:50:57 »

Вчора нас з братом зупинило ГАІ,при перевірці вони сказали ,що мій брат- який був за рульом, не міг керувати транспортом(власник -я) в звязку з тим , що на нього не розповсюджовалсь автоцивілка,мали вилучати документи і штраф 425 грн. Може хтось щось знає по цьому приводу?Непонимающий??
Сообщить модератору   Записан
Страниц: [1]
Отправить эту тему Печать
Перейти в:  

Загрузка...
<-- 2. hhtp_orig= -->
Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100