X

Відродження авторинку України та закони про авто на єврономерах

Любомир Футорський щодо законів про євробляхи

Трохи гарних новин

Автомобільний ринок в Україні стоїть на порозі відродження, після доволі затяжного падіння під плінтус.

Зараз поясню чому

1. Бачте, Євробляхери завжди декларували, шо вони стараються за розмитнення не для себе, а для всіх автолюбителів. Так же?

2. А тут, несподівано для себе, вони вжух – і добиваються – але (!) саме того, що і декларували – дешевого розмитнення для всіх автолюбителів (а не для себе)

3. І вжух – приймаються Закони 8487 і 8488 і їх підписує Президент

4. Перемога – тепер кожен громадянин України може поїхати зі своїм біометричним паспортом без візи в Європу, привезти собі 3-4 річну пристойну машину і недорого її розмитнити.

5. Більше того, зникають обмеження ЄВРО 4 на ввіз, і тепер можна везти що завгодно, якого завгодно віку – тільки заплати за розмитнення і акциз.

(Це підніме ринок вживаних машин)

6. Акциз знижено на ВСІ машини, а це означає здешевшення також і нових машин – по автосалонах. При цьому машини, які будуть завезені до лютого 2019 року отримають ще й 50% знижку на акциз.

7. За фактичної заборони ввозу нерозмитнених блях за дві копійки – ціни на вживані машини нарешті підуть вгору і повернуться до нормального значення

8. Це означає, шо українські власники вживаних машин, які відмовлялись їх міняти по причині їх обезцінення, тепер зможуть їх продати по норм ціні і купити нові машини

(А це підніме ринок нових машин)

9. Профіт

P.S. А ще банки готують кредитні програми для вживаних машин.

Орфографія, граматика і пунктуація автора повністю збережені. Редакція може не погоджуватися з думкою автора.