X

Ford Mondeo за спеціальними цінами. Тільки у листопаді

Ford Mondeo – ще більше комфорту завдяки новітнім технологіям, інноваційній рамі та шумопоглинаючому кузовуТільки у листопаді за спеціальними цінами.

Ford Mondeo обладнано високотехнологічними функціями та новітніми технологіями, які покращують характеристики керування, підвищують комфорт та зручність до рівня, який є одним з найкращих у класі.

Mondeo пропонує інтегральну задню підвіску, що створює підвищений комфорт та підіймають автомобіль на новий рівень якості.

Адаптивні світлодіодні передні фари, що полегшують водіння вночі та активна система допомоги паркування Active Park Assist з функцією паралельного паркування, забезпечують неймовірну зручність під час керування.

Салон автомобіля виконано надзвичайно якісно: нова система обігріву, вентиляції та клімат-контролю з найсучаснішою системою охолодження. Рівень шуму в салоні зменшено до 3 децибел.

Модель Ford Mondeo також обладнана 10 дюймовою цифро-аналоговою панеллю приладів, надувними ременями безпеки для задніх пасажирів, кермом з підігрівом, системою автоматичного гальмування та багатьма іншими корисними опціями.

Тільки у листопаді Ford Mondeo за ціною від 636 700 грн.

Детальніше про спеціальні ціни та комплектації на сайті Ford або у найближчого дилера у Вашому регіоні.

Записатися на тест-драйв