X

Ford Transit зі знижкою до 10000 грн!

Немає кращого способу справити надзвичайне перше враження, аніж приїхати на стильному Ford Transit - володареві багатьох міжнародних відзнак.

Стиль, дизайн та небачений досвід керування перетворюють Transit на дійсно видатний автомобіль. Сучасний та динамічний – він орієнтований на вибір професіоналів. У просторому та комфортному інтер’єрі, оснащеному достатком надсучасних технологій, ви зможете легко поєднати робочий день зі справжньою насолодою.

Лише з 01 по 31 грудня 2012 року дилерський центр Ford «ВіДі Край Моторз» пропонує знижки до 10000 грн.* на автомобілі Ford Transit.

Детальну інформацію можна отримати у консультантів «ВіДі Край Моторз» за тел.: (044) 591-50-00.

Окрім цього, нагадуємо, що зараз у «ВіДі Край Моторз» для Вашої зручності діють вигідні кредитні умови. Придбавши будь-який автомобіль в нашому дилерському центрі, Ви отримуєте весь спектр послуг, високоякісне обслуговування, у тому числі безкоштовну підтримку та допомогу в дорозі Ford Assistance протягом двох років з моменту купівлі. А картка Програми Лояльності «ВіДі АвтоСіті» забезпечить значні знижки при обслуговуванні авто, його страхуванні та купівлі запчастин і аксесуарів.

*З урахуванням ПДВ. Пропозиція діє в період з 1 по 31 грудня 2012 року на базову комплектаціюFord Transit 2012 року виробництва станом на 1.12.12.