X

Компанія «Дніпро Мотор Інвест» дбає про безпеку

Основним завданням сучасної людини – є створення безпечних і комфортних умов життя. В умовах динамічного міського життя, постійного руху та розвитку, збільшується кількість автомобілів, разом з ними зростає кількість факторів та ризиків, що впливають на Вашу особисту безпеку.

Особливу увагу треба приділяти безпеці та сумлінному дотриманню правил дорожнього руху. Кожен рух повинен бути ретельно продуманий та виважений. Основними ризиками на дорозі – є дорожньо-транспортні пригоди, в яких є дві сторони: потерпілий та правопорушник. Але на справедливе вирішення та встановлення правоти в таких ситуаціях сподіватись майже не варто. Тому для забезпечення власної безпеки, для підтвердження своєї правоти стає необхідним використання сучасних засобів відеофіксації – відеореєстраторів. Приладів, які встановлюються на Ваш автомобіль, та ведуть постійний відеозапис руху вашого автомобіля.

Враховуючи ці факти, компанія «Дніпро Мотор Інвест» попіклувалася про Вашу безпеку. Щоб кожен Ваш крок був захищений і Ви ніколи не опинялись в спірних ситуаціях, а також присвячуючи 20-ти річчю компанії, ми проводимо акцію: кожному покупцю автомобіля Honda, придбаному в салоні ДМІ, відеореєстратор – у подарунок*! Термін проведення акції: з 1.08.2012 по 31.08.2012

*під подарунком мається на увазі право на придбання комплекту товару (відеореєстратор та карта пам’яті) за 1,2грн. з ПДВ

Умови проведення рекламної акції «ДМІ дарує безпеку»:
1. Термін проведення акції: з 01.08.2012 по 31.08.2012 р.
2. Акційна пропозиція діє лише за умови придбання автомобіля Honda, в салоні ПрАТ «Дніпро Мотор Інвест», розташованого за адресою: м.Київ, вул.Якутська,14.
3. ПрАТ «Дніпро Мотор Інвест» не несе зобов'язань щодо якості подарунків, всі такі претензії пред'являються їх виробникам згідно з гарантійними зобов'язаннями таких виробників.
4. Акційні подарунки не підлягають обміну, в тому числі на грошовий еквівалент.
5. В разі закінчення комплектів акційного товару на складі, компанія залишає за собою право замінити його на інший, за умови попереднього оповіщення на сайті www.dmi.com.ua про таку заміну.
6. ПрАТ «Дніпро Мотор Інвест» залишає за собою право на зміну умов акції. Про зміни та/або доповнення умов акції буде повідомлено додатково на сайті www.dmi.com.ua
7. Отримання Вами послуг на умовах пропозиції підтверджує Вашу цілковиту і безумовну згоду з умовами пропозиції, викладеними вище
8. У разі виникнення будь-яких спорів стосовно тлумачення умов проведення Акції офіційним визнається тлумачення компанії «Дніпро Мотор Інвест», яке є остаточним і обов’язковим для всіх Учасників Акції та не підлягає оскарженню. Рішення компанії «Дніпро Мотор Інвест» з усіх питань, пов'язаних із проведенням Акції вважаються остаточними, такими, що не підлягають оскарженню й поширюються на всіх Учасників Акції. Учасник Акції своєю участю у даній Акції повністю погоджується із Умовами Акції і повинен їх виконувати.
9. Акція припиняє свою дію по закінченню автомобілів на складі ПрАТ «Дніпро Мотор Інвест».

Життя та безпека, комфорт та захищеність наших клієнтів для нас на першому місці.
Живіть, Мрійте та дотримуйтесь Правил Дорожнього руху.