X

Нове ціноутворення на оригінальні запчастини Ford в Україні

З січня 2017 року офіційний імпортер автомобілів Ford в Україні компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд» змінює ціноутворення на оригінальні запчастини Ford в Україні.

Відтепер ціни стають дешевшими до 29% в залежності від групи товару, що створює неабияку цінність для клієнтів бренду в Україні, адже це безпосередньо впливає на вартість сервісних робіт.

«Ми стали ще ближчими для наших клієнтів, – каже бренд-директор Ford Олексій Чайка, – адже клієнтоорієнтованість – наш головний принцип у веденні бізнесу. Ми звертаємо велику увагу на післяпродажне обслуговування, де питання цін є дуже важливим критерієм для власників авто Форд. Ми зменшуємо вартість володіння нашими автомобілями».

Окрім того, в Україні вже існує та стає все популярнішою сервісна програма обслуговування автомобілів Ford, віком від трьох років і старше – МОТОРКРАФТ СЕРВІС.

В рамках програми, клієнти отримують послуги та запчастини за спеціальними цінами. Всі роботи та запчастини, які були замінені під час обслуговування, мають повну гарантійну підтримку Ford.

Біля 6000 клієнтів скористалися цією програмою у 2016 році, що на 34% більше і порівнянні з 2015 роком.

Детальнішу інформацію можна отримати у найближчого дилера Ford у Вашому регіоні або на сайті.