X

Ціни на Chevrolet Aveo знижені на 5440 грн.

До святкування 100-річчя Chevrolet, дистриб'юторська компанія «Дженерал Авто Груп», офіційний представник Chevrolet в Україні, в черговий раз вирішила порадувати своїх клієнтів гарячою пропозицією на Chevrolet! Мова йде про всенародного улюбленця Chevrolet Aveo. Тільки в період з 23 травня до 31 липня поточного року ціни на Chevrolet Aveo знижені до 5440 грн!

Так, наприклад, вартість Chevrolet Aveo в кузові седан в комплектації з автомат-коробкою, ABS, двома подушками безпеки, кондиціонером, повним електропакетом, легкосплавними дисками та іншими принадами нещодавно становила 118400 грн., тепер коштує всього 112960 грн! З упевненістю можна заявити, що більш привабливої пропозиції на ринку автомобілів з автомат-коробкою і в «повній» комплектації на сьогоднішній день просто немає!

Також відзначимо, що зниження цін торкнулося не однієї, а всіх модифікацій Aveo. Ціна на модель Aveo в кузові седан тепер починається від 88960 грн, а в кузові хетчбек – від 93960 грн. При чому в комплектації хетчбека за ці гроші вже встановлений кондиціонер, подушка безпеки для водія, електропривід бічних дзеркал з підігрівом, передні електросклопідйомники, центральний замок та інші опції.

Немає достатньої суми грошей – не біда, адже в будь-якому з 62 офіційних автосалонів Chevrolet діє близько 30 кредитних програм від двох десятків банків-партнерів.

І, спеціально до акційної ціновій пропозиції, один з найбільших банків України – «Укрсоцбанк»*, який входить до міжнародної групи UniCredit Group і є дуже популярним серед потенційних покупців Chevrolet, впровадив спеціальну програму кредитування, особливістю якої є можливість взяти кредит до 10 років, а також ставка від 0% річних в гривні! З упевненістю можна сказати, що це одна з кращих кредитних пропозицій на ринку. Детальні умови кредитування надані на сайті www.universalavto.ukravto.ua

Всенародний улюбленець Chevrolet Aveo, реалізація якого з моменту початку продажу в Україні складає вже майже 110000 автомобілів, користується стабільною популярністю, про що свідчать щорічні перемоги в конкурсі «Авторейтинг» в номінації «Абсолютний лідер продажу малого класу». Також Aveo двічі ставав переможцем у конкурсі «Автомобіль року» в номінації «Краще співвідношення ціна-якість».

У чому ж секрет популярності Chevrolet Aveo? Перш за все – це привабливий зовнішній вигляд, просторий навіть для п'ятьох дорослих пасажирів салон, об'ємний багажник, «чистокровна» корейська збірка, невибагливий для вітчизняного бензину 1,5-літровий двигун, висока якість виконання, надійність, безпека і, звичайно ж, привабливавартість. Все це надає можливість українському споживачу купити кращий автомобіль за менші гроші!
Не пропустіть свій шанс стати власником популярного і надійного автомобіля за акційною вартістю, адже пропозиція лімітована часом, а кількість автомобілів обмежена!

Більше інформації на сайті www.universalavto.ukravto.ua

Та за адресою:

м. Київ, вул. Туполєва, 19

тел.: 0 (44) 498 000 8

*Укрсоцбанк лiцензiя НБУ №5 от 29.12.01