X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Ford Puma

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь. І сьогодні представляємо чергового претендента – компактний кросовер Ford Puma. Компактні кросовери зараз дуже популярні завдяки модному форм-фактору і невеликим розмірам, тому компанія Ford вирішила впевненіше влаштуватися в цьому сегменті з новою моделлю.

Концептуально для створення Ford Puma були використані вже відоме раніше за іншою моделлю Форд ім’я і платформа, що вже застосовується. Але це якщо дивитися дуже узагальнено. Якщо ж трохи заглибитися в деталі, то слід зазначити, що Puma побудована на єдиній платформі з Fiesta, але перевершує її за розмірами. Також кросовер отримав свій власний дизайн, який трохи ріднить його з моделями від Porsche і Jaguar.

Салон тут просторіше, ніж у хетчбека, але багато елементів оформлення такі ж самі. Це і передня панель, і рульове колесо, і мультимедійна система. Чим ще цікавий Ford Puma і про його ключові характеристики читайте на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/ford-puma/ і дивіться на Facebook сторінці акції.

Генеральний партнер

Страховий партнер

Фінансовий партнер

Юридичний партнер

 

Офіційні партнери

 

Медіа партнери