X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Opel Combo Cargo

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь! І сьогодні представляємо вам чергового претендента — фургон Opel Combo Cargo. Комерційні моделі Combo компанія Opel випускає з 1986 року, відтоді змінилося чотири покоління. Вони існують у багатьох модифікаціях, але принципово діляться на пасажирську і вантажну версії. Останні отримали приставку до імені Cargo.

Побудована модель на платформі EMP2 і розрахована на перевезення вантажів вагою до тонни. Варто зазначити, що Combo Cargo пропонують у кількох варіантах довжини — від цього залежить і об’єм внутрішнього простору для вантажів. У виконанні XL це 4400 літрів. А дверні прорізи спроектовані таким чином, щоб вміщати стандартний європіддон. У кузові безліч точок для кріплення вантажів, а для довгомірів у перегородці з боку пасажира передбачено спеціальний лючок.

Для Opel Combo Cargo існують тільки дизельні двигуни в кількох ступенях форсування. Це і резонно, адже йдеться про комерційну техніку, для якої важливі і тяговитість і економічність. А от коробку передач можна обрати й автоматичну, щоправда тільки для найпотужнішої модифікації.

Детальніше про Opel Corsa читайте також на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/opel-combo-cargo/ і дивіться на Facebook сторінці акції.

Генеральний партнер

Страховий партнер

Фінансовий партнер

Юридичний партнер

 

Офіційні партнери

 

Медіа партнери