X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Porsche Taycan

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь. І сьогодні представляємо вам чергового претендента – це електромобіль Porsche Taycan. Німецький виробник преміальних спортивних авто кілька років натякав на прийдешній серійний випуск електромобілів, і ось нарешті сталося – світу представили Porsche на електротязі!

При всій своїй схожості з Porsche Panamera у Taycan свій дизайн і свої стилістичні елементи. На шляху до серійного екземпляру він втратив двері, що выдкриваються назустріч, якими міг похвалитися прототип Mission E Concept, але зберіг загальні пропорції кузова і оформлення оптики. На сьогоднішній день Porsche Taycan пропонується в трьох варіантах виконання, які за аналогією зі звичайними Porsche називаються 4S, Turbo і Turbo S. Відрізняються вони як батареями, так і потужністю електромоторів. Динаміка найшвидшого Porsche Taycan Turbo S вражає: 2,8 с. до “сотні” і 9,8 с. до 200 км / ч. При цьому на повній батареї електромобіль може проїхати до 412 км.

Автоцентр вже протестував Porsche Taycan 4S – ділимося враженнями від автомобіля і заміряємо розгін в цьому відео:

Ну а детальний огляд Porsche Taycan читайте на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/porsche-taycan/ і дивіться на Facebook сторінці акції.

Генеральний партнер

Страховий партнер

Фінансовий партнер

Юридичний партнер

 

Офіційні партнери

 

Медіа партнери