X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Toyota Highlander

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь. І зараз представляємо вам чергового претендента — кросовер Toyota Highlander.

Нове покоління японського кросовера доволі сильно змінилося зовні: лінії стали плавнішими і пластичнішими, решітка радіатора меншою, а фари звузилися ще більше. Попрацювали дизайнери і над лінією скління, надавши вигляду кросовера більше динаміки. Також Toyota Highlander стала відчутно більшою, що дало змогу без проблем розмістити в салоні три ряди крісел, залишивши водночас місце і для багажу. А це 456 літрів, що дасть можливість розмістити як пасажирів, так і їхній багаж. Тому Гайлендер позиціонується передусім як сімейний кросовер.

Помітно змінився і інтер’єр кросовера, хоча власники минулих поколінь впізнають у ньому еволюцію попередніх салонів. Блок мультимедійної системи тепер виділяється ще більше і немов стоїть окремо від всієї передньої панелі. А от панель приладів не “піддалася” сучасній моді і, як і раніше, аналогова.

Toyota Highlander пропонують із бензиновою і гібридною силовими установками, а на українському ринку наразі доступний двигун 3.5 потужністю 249 к.с., що працює в парі з 8 АКП. Привід, звісно, повний.

Детальніше про новий Toyota Highlander читайте також на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/toyota-highlander/ і на Facebook-сторінці акції.

Генеральний партнер

Страховий партнер

Фінансовий партнер

Юридичний партнер

 

Офіційні партнери

 

Медіа партнери