X

Leopolis Grand Prix має офіційні конверт і марку

У львівській «Копальні кави» урочисто погасили офіційну марку фестивалю Leopolis Grand Prix, а також презентували офіційний конверт і штемпель.

«Колекційна марка діє по усій країні, – розповідає розробник марки і штемпеля філателіст Андрій Пилюх. – Штемпель не має юридичної сили, використовується лише для оформлення конверта. Із сьогоднішнього дня вони входять в обіг, а разом із тим стають учасниками історії, започатковуючи такі знакові події».

За словами Володимира Кулинича, президента авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак», порівняно із попереднім фестивалем, кількість учасників цьогорічного зросла більш як удвічі. «На Leopolis Grand Prix приїхало 150 ретро-автомобілів (минулого року їх було лише 60), – каже він. – Ми запланували безліч цікавинок. На проспекті Свободи діятиме «майстерня», де автолюбителі зможуть поспостерігати за тим, як готуються машини до перегонів. Розробили цікаву екскурсійну програму для гостей. А для самих учасників, які, скажімо, уже взяли участь у перегонах, ми придумали турніри з настільних ігор із призами».