X

Модельний ряд Porsche випробували на треку Slovakiaring

Київ. 30 серпня - 1 вересня 2013 року українські шанувальники Porsche завітали до Словаччини, де мали нагоду взяти участь у тест-драйві модельного ряду Porsche на треку Slovakiaring.

Програма заходу видалася надзвичайно насиченою. Тестовий день розпочався з ґрунтовного брифінгу, під час якого учасники заходу отримали корисні знання щодо фізики руху та особливостей керування спортивними автомобілями, в тому числі в умовах треку. Далі їм вдалося протестувати весь модельний ряд на дорогах загального користування, Cayenne випробовували на позашляховій ділянці, в так званій Driving Academy навчалися керувати автомобілем на ковзкій поверхні, дрифтувати у поворотах, утримувати автомобіль під контролем в умовах аквапланування. Також учасники випробували на слаломній трасі автомобілі 911 з системою PDCC, яка забезпечує додаткову стійкість та керованість, навчилися користуватися функцією спортивного старту Launch Control, після чого позмагалися в проходженні слаломного відрізку на Cayman.

5-кілометровий трек, вся довжина якого була доступна для тест-драйву, долали на 911 та Cayman. А завершували день надзвичайно емоційні тест-драйви з професійними інструкторами на 911 та Panamera.

Організатори заходу підготували для учасників сюрприз – біля треку гостей чекали музейні експонати 911. Представники різних поколінь іконічного спорткара викликали щирий захват присутніх – автомобілі, не зважаючи на свій вік, зберігають свою привабливість та досі перебувають на ходу.

Усі учасники отримали пам’ятні подарунки та мали змогу насолодитися гостинністю Porsche і приємним товариством.

www.winner.ua