X

Навигатор завел безрассудного водителя прямо в реку

Водитель Ford Transit утопил свой фургон в реке из-за того, что слепо доверял подсказкам навигатора

Рухаючись по прокладеному навігатором маршрутом, не слід повністю відключати власний мозок, якщо, звичайно, він у вас є. В іншому випадку ваш автомобіль може несподівано відправитися у вільне плавання по річці.

Водій фургона Ford Transit, що належить до однієї з комунальних служб англійського містечка Ріпон, вирішив повністю покластися на маршрут навігатора, який запропонував зрізати дорогу через «невеликий брід.

Брід в зазначеному місці дійсно був, але навігатор не врахував, що напередодні пройшли сильні дощі і річка помітно вийшла з берегів. Незрозуміло куди дивився водій, коли направляв свій авто в вируючий потік, який явно не виглядав дрібним бродом.

В итоге фургон оказался по стекла в воде с заблокированным внутри экипажем, состоящим из двух коммунальщиков и бульдога. Чтобы вытащить машину из реки пришлось задействовать бригаду пожарных и лебедку.

Читайте также:
Маленькие дети угнали BMW и устроили ДТП (фото)

Если бы незадачливому драйверу удалось углубиться в реку еще на полметра, то автомобиль бы унесло бурным потоком и все могло закончиться куда печальнее.