X

БРСМ-Нафта запускає ініціативу для перевірки ТОЧНОСТІ ДОЗИ ВІДПУСКУ ПАЛЬНОГО

Мережа АЗК БРСМ-Нафта оголосила про запуск ініціативи, яка дозволить водіям власноруч перевірити кількість заправленого пального.

З початку цьому тижня на 24 АЗК встановлені спеціальні метрологічно повірені, сертифіковані мірники, що дозволяють клієнтам самостійно перевіряти відповідність: заявленого літражу пального (на дисплеї паливно роздавальної колонки) — реально заправленому пальному в бак авто.

Олександр Мельничук наголосив, що ці прилади захищені від втручань та забезпечують точне і чесне проведення перевірки.

«Перед тим, як купувати пальне, ми всі хочемо бути впевненими, що отримуємо те, за що платимо. Відсьогодні на наших АЗК ти можеш не просто заправитися, а й особисто перевірити точність дози відпуску пального», – зазначив Олександр Мельничук.

Ініціатива має на меті показати гостям: чесність та точність дози відпущеного пального і забезпечити прозорість придбання: автомобільного газу, дизелю та бензину.

Кожен клієнт, який скористається цією можливістю, отримає комплімент у вигляді ароматної  кави в подяку за участь у перевірці.

Заходи будуть проводитися з 22 до 27 квітня у рамках ініціативи «Точність дози відпуску палива під контролем». За адресами 24 АЗК:

Крім того, у рамках даної ініціативи планується охопити більшість інших міст України.