X

Чемпіонат KMAMK GT3 Endurance Championship 2023 стартує сьогодні – деталі

Сьогодні починається справжня битва в українському симрейсингу, адже перший бойовий етап чемпіонату KMAMK GT3 Endurance Championship 2023, події якого розгортатимуться на трасі Монца протягом двох днів, стартуватиме саме з офіційної кваліфікації і саме сьогодні, у вівторок 10 жовтня о 21:00!

В останню мить до чемпіонату доєдналися два відомих спортсмена – ветеран клубу KMAMK SimRacing, який брав участь у змаганнях ще у 2021 році, Владислав Греков і Чемпіон України 2020 року з симрейсингу (кільцеві змагання) Артем Хорольский. Таким чином, на чемпіонат вже зареєструвалися 43 українські спортсмени, що обіцяє запеклу боротьбу по всій довжині пелотону!

Напередодні водіями і організаторами було прийнято рішення щодо зміни формату кваліфікації. Відтепер 10 або 15 найшвидших водіїв за результатами першого сегменту (кількість учасників другого сегменту визначається в залежності від кількості спортсменів на сервері), змагатимуться у другому сегменті у форматі “супер поул”. Тобто у кожного з них буде лише одна спроба встановити свій найкращий час, який і визначить для них стартове місце у 2-годинній гонці. Трансляція гонки пройде на каналах PlayUA в ютубі і на твічі в середу 11 жовтня.

Щодо об’єктивного розкладу в чемпіонаті, звісно робити висновки дуже зарано. Але можна точно припустити, що 10-12 водіїв зможуть претендувати на перемогу в кожній гонці. Впевненості в цьому додає подовжений формат перегонів, який пропонує більше можливостей для тактики і стратегії, ніж короткі спринти.

Отже, запрошуємо на пряму трансляцію оновленої кваліфікації о 21:00 на канал Bitlook, де В’ячеслав Кобржицький коментуватиме події кожного сегменту. Після завершення сесії на вас очікує спілкування з першою трійку найшвидших водіїв!

Кваліфікація. Пряма трансляція:

Перегони: Пряма трансляція:

Партнери чемпіонату:

Спонсор головного призу – de2ua https://de2ua.com/uk
Інформаційний партнер – PLAYUA https://playua.net/
Інформаційний партнер – Gameinside https://gameinside.ua/
Інформаційний партнер – Автоцентр https://www.autocentre.ua/
Партнер призового фонду – Bitlook http://bitlook.net/
Партнер призового фонду – 7DRIVE https://7drive.com.ua/
Партнер призового фонду – GiveMeRace https://givemerace.com/
Освітній партнер – OKUNI Racing School https://discord.gg/2nuXWjMs6S
Технічний партнер – O3 Freenet https://o3.ua/