X

Як вибрати СТО, щоб не ремонтуватися двічі?

Значення якісного автосервісу

Сучасні автомобілі – це складне поєднання технологій та комфорту. Вони стають все більш складними, тому важливо обирати правильний автосервіс для їх обслуговування. Це інвестиція в довге та безпечне функціонування вашого авто.

При виборі автосервісу слід уникати спокуси обрати більш дешевий варіант. В таких місцях можуть низькоякісні запчастини та виконувати ремонт недбало. Це може призвести до додаткових проблем та витрат у майбутньому. Замість цього краще звернутися до спеціалізованого автосервісу, який має досвід та репутацію.

Мережа спеціалізованих СТО  AVTIVNA

Не так давно на український ринок автообслуговування зайшла мережа автосервісів AVTIVNA. Вона вже має чотири філіали в Києві, Луцьку, Івано-Франківську та Василькові, де саме відкрився сервіс для грузового транспорту. Він призначений для ремонту великогабаритної техніки будь-якої спеціалізації, а також надає послуги з шиномонтажу, фарбування та мийки. Індивідуальні умови обслуговування будь-якого автопарку та можливість відтермінування платежів – частина філософії Васильків TIR Service.

Мережа має плани розширюватися, щоб надавати якісний спеціалізований сервіс в кожному містечку України. Сучасне європейське обладнання та команда високої експертності  дозволяють проводити обслуговування будь-якої складності.  Зокрема це стосується ремонтів турбін, двигунів, діагностики та реставрації форсунок, відновлення паливної системи на спеціальному стенді. 

Чому слід звертатися до спеціалізованої мережі СТО?

Переваги послуг в такому сервісі забезпечують не тільки вирішення проблем з роботою вашого авто, але й клієнтський комфорт для самого водія:

  • Експертність та практичний досвід

Спеціалізована мережа СТО пропонує вузькопрофільне обслуговування конкретних агрегатів, як то турбіни, двигуни, паливні насоси, рульові рейки і т.п. Ці поломки потребують особливого ексклюзивного підходу та практичного досвіду кваліфікованих майстрів. 

  • Сучасні технології

Для профільного ремонту необхідні спеціалізовані стенди та обладнані цехи для відновлення пошкоджених деталей, налаштування та тестування. Швидка діагностика дозволяє прискорити ремонт та виявити найдрібніші поломки. 

  • Оригінальні запчастини: 

Використання оригінальних запчастин або їх якісних аналогів гарантує довгий термін служби вашого авто. При необхідності доступні потужності, щоб виготовити деталь, якої вже не знайти в наявності. 

  • Індивідуальний підхід

Наявність оптимального плану обслуговування, враховуючи потреби та бажання власників авто – це перевага спеціалізованих СТО. Також слід зазначити, що тут обслуговуються всі марки автомобілів незалежно від року випуску.

  • Гарантія якості: 

Надання гарантії до 5 років на роботу та запчастини свідчить про впевненість у якості наданих ремонтних послуг. Надаючи офіційне запевнення на своє обслуговування та запчастини, СТО бере на себе відповідальність та зобов’язання, в разі невиконання який ризикує своєю репутацією та клієнтами. 

Отже, якщо ви хочете максимально довго і якісно насолодитися своїм авто на дорозі, то до вибору автосервісів слід підходити дуже відповідально. Мережа СТО AVTIVNA здатна забезпечити будь-якому автомобілю достойне та якісне обслуговування, а водієві спокій за безпеку свого авто, при чому за демократичними цінами і з гарантією!