X

Дилерський центр Бренду CITROЁN ВІДІ Елеганс святкує 10-річний ювілей!

ВІДІ Елеганс завжди максимально відповідав стандартам Бренду CITROЁN і в своїй роботі на перше місце ставив турботу про клієнтів з моменту покупки і продовжуючи супроводом всього життєвого циклу автомобіля. Цього вдається досягти завдяки високому рівню професіоналізму співробітників, які щомісяця успішно проходять навчання і атестацію на знання продукту: особливості, технічні можливості, характеристики модельного ряду автомобілів CITROЁN. І це не раз підтверджувалося на міжнародному рівні. Так, в 2019 році фахівці з післяпродажного обслуговування зайняли четверте місце у фіналі Світових Кубків Групи PSA в напрямку керівників сервісів. Дана нагорода підтверджує високий рівень обслуговування клієнтів в сервісному центрі CITROЁN ВІДІ Елеганс. І це є запорукою довгострокової довіри і лояльності автомобілістів до Бренду.

За 10 років діяльності салон реалізував близько 4-х тисяч автомобілів CITROЁN і обслуговує близько півтисячі автомобілів щомісяця. За 2020 рік частка дилерського центру CITROЁN ВІДІ Елеганс в регіоні склала 64%. Надійний партнер Бренду CITROЁN ВІДІ Елеганс робить акценти не лише на дизайн, технології, комфорт автомобіля, але також і на післяпродажне обслуговування, якість сервісу, вигоду і простоту експлуатації. Що і обґрунтовує настільки високу довіру клієнтів. Також, вже традиційно, кілька років поспіль салон займає першу позицію в дилерській мережі CITROЁN з продажу комерційної техніки і продажів корпоративним клієнтам.

Комерційні автомобілі CITROЁN мають відмінні рекомендації в Україні: висока надійність, відмінна витривалість, невисока витрата палива, мінімальні витрати на експлуатацію. А тому не дивно, що їх постійно вибирають різні підприємства, фірми, організації. Дилер ВІДІ Елеганс впевнено пропонує вигідні умови поставки автомобілів, що є однією з причин, чому не тільки роздрібні, а й корпоративні клієнти вибирають саме його.

«Пріоритетом роботи дилерського центру CITROЁN ВІДІ Елеганс є орієнтація на клієнтів, їх очікування, безпеку і задоволення від вільного руху із задоволенням за кермом свого автомобіля, – каже директор дилерського центру Олег Любченко.У своїй діяльності ми орієнтовані на клієнтів, які вибирають стильний і вишуканий автомобіль для себе, комфортний і надійний автомобіль для своєї родини. А також ми готові запропонувати широкий модельний ряд трансформацій легкої комерційної техніки, який забезпечить бізнес необхідним зручним і функціональним транспортом. Ми завжди відкриті до співпраці як індивідуально, так і з корпоративними клієнтами».

До свого 10-річного ювілею, салон CITROЁN ВІДІ Елеганс підготував унікальну святкову пропозицію«Місяць подарунків». Це означає, що кожен покупець автомобіля з 2 лютого по 2 березня 2021 гарантовано отримує подарунок. Запрошуємо вас відвідати дилерський центр на Великій Кільцевій 60 і разом відсвяткувати ювілей надійного партнера Бренду CITROЁN.