X

DS 7 Crossback: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

Преміальний французький бренд DS Automobiles з’явився у 2015 році, і вже незабаром, у 2017, світу було презентовано його першу модель –  кросовер DS 7 Crossback.  Вибір саме такого типу кузова зовсім не випадковий, адже зараз такі автомобілі перебувають на піку популярності. Чималу увагу розробники звернули і на дизайн новачка, адже він повинен бути не тільки оригінальнім, а до того ж казати про приналежність до люксового сегменту. 

Силует у DS 7 Crossback доволі класичний, але щедро прикрашений цікавими елементами. Такими, наприклад, як передні LED-фари. Кожна з них має три окремі модулі, що створюють оригінальний світовий візерунок перед кросовером, ще тільки тоді, як водій відчиняє його. У русі, в свою чергу, вони відмінно освітлюють дорогу та завдяки адаптивності не засліплюють зустрічні машини.

Ще одна риса, по якій можна вирізнити DS 7 Crossback – це денні ходові вогні, які тонкими вертикальними смужками простяглися по краях бампера. В оздобленні передньої частини багато хрому, а решітка радіатора вирізняється своєю фактурністю.

В салоні автомобіль також до найменшої дрібниці ретельно продуманий. Масивна передня панель трохи вигнута перед водієм та переднім пасажиром та разом із центральною консолью створює затишок. Перед водієм два великих екрани з діагоналлю 12 дюймів, які готові надати максимум інформації. Дуже цікаво виконано кнопки і перемикачі, частина з яких є сенсорними. Родзинкою інтер’єру є стрілковий годинник, що автоматично відкривається на торпедо. В усьому тут відчувається шик, який так полюбляють французи.

Кросовер побудований на модульній передньопривідній платформі ЕМР2. Та на відміну від інших моделей концерну PSA, що використовують цю платформу, DS 7 Crossback має незалежну багатоважільну задню підвіску. Родзинкою ходової частини є електронно керовані амортизатори, що дозволяють швидко змінювати налаштування підвіски від комфортної до спортивної через вибір відповідного режиму. Крім того, підвіска кросоверу є адаптивною – під час руху (працює на швидкості до 130 км/год) вона сканує дорожнє покриття перед машиною і відповідним чином підлаштовує під нього работу амортизаторів.

В Україні модель DS 7 Crossback пропонується з надзвичайно ефективним 2,0-літровим турбодизелем. Він розвиває потужність у 190 к.с. та 400 Нм тяги і агрегатується з 8-ступеневою АКП. При цьому витрати пального DS 7 Crossback більше, ніж помірні. У міському режимі преміальний кросовер споживає лише 5,6 л./100 км.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнерЮридичний  партнерОфіційний партнер

Медіа партнеры