X

Європейська Toyota Camry 2024: якою вона буде (фото)

Нова Toyota Camry вже представлена ​​на ринках США та Китаю. Тепер настала черга Європи. Модель для цього ринку презентують у травні цього року, а поки що видання Motor.es розкрило подробиці про неї.

Відомо, що Camry 2024 отримає модернізована решітка радіатора, тонку світлодіодну оптику і загострений «ніс». Вона виглядатиме агресивніше за попередника. Якщо порівнювати з американською та китайською версіями моделі, то візуальних відмінностей між ними майже не буде.

Салон європейської версії повторить варіант США. У його оснащення увійде цифрова панель приладів і мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном і підтримкою бездротових Apple CarPlay і Android Auto. Також буде двозонний клімат-контроль, слот для бездротової зарядки смартфонів, аудіосистема JBL з 9 динаміками, адаптивний круїз-контроль та навігація.

Читайте також:
Нова Toyota GR Yaris отримала 8-ступінчастий автомат та ралійний салон

Якщо на інших ринках Toyota Camry має відносно широку гамму мотору, то в Європі вона буде доступна тільки у вигляді гібрида. Установка складається з 2,5-літрового бензинового чотирициліндрового двигуна та двох електромоторів. Сумарна віддача – 230 к.с.