X

«Літаючий пасажир» фіксує ще один світовий рекорд Volvo Trucks

Нове відео «Літаючий пасажир» від Volvo Trucks розкриває можливості унікальної силової лінії в унікальному трюку з парапланом

В останньому відео-випуску Volvo FH буксирує параплан гірським перевалом у Хорватії, виконуючи перший в історії трюк такого роду. Щоб утримувати параплан в повітрі, водій вантажівки повинен був підтримувати постійну швидкість руху. Тест розкриває можливості унікальної силової лінії Volvo Trucks, обладнаної коробкою перемикання передач I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням.

Подивитися нове відео «Літаючий пасажир» від Volvo Trucks тут

Volvo Trucks презентує нове видовищне відео. У захоплюючій поїздці Volvo FH буксирує параплан вгору по крутій гірських дорозі та під вузьким прогоном нависаючого моста. Обмежений простір вимагає високої точності управління на постійній швидкості та не залишає права на помилку. Метою тесту було продемонструвати унікальну силову лінію Volvo Trucks, обладнану коробкою перемикання передач I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням, яка забезпечує чудову продуктивність і одночасно значне зменшення споживання пального.

«Рух на високих передачах і забезпечення плавного перемикання передач є важливим фактором паливної економічності. Коробка перемикання передач I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням забезпечує плавний рух на високих передачах і на низьких обертах», — говорить Стаффан Вендеберг, голова відділу з виробництва Volvo FH і автопоїздів у Volvo Trucks.

Крім цього, унікальна коробка перемикання передач має великий вплив на продуктивність. Коробка перемикання передач I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням забезпечує силове перемикання передач, при якому двигун не втрачає крутного моменту під час перемикання передачі в складних умовах.

«Дотримання графіку і підтримання витрат пального на низькому рівні, навіть під час руху вгору та на звивистих дорогах, є ключовими елементами успіху для багатьох із наших клієнтів. Тест став чудовим способом випробувати нашу нещодавно оновлену силову лінію. «Літаючий пасажир» у дуже конкретний і наглядний спосіб ілюструє, що собою являє продуктивність і керованість від Volvo Trucks», — говорить Клаес Нільссон, Президент Volvo Trucks.

«Літаючий пасажир» — це останній випуск у серії відео-роликів від Volvo Trucks. До цього, всесвітнього успіху дістали такі фільми, як «Легендарний шпагат» («The Epic Split»), «Дивіться, хто кермує!» («Look Who’s Driving») і «Трюк хом‘ячка» («The Hamster Stunt»). Загалом, відео-серії дістали понад 100 мільйонів переглядів на YouTube.

Випробування були зняті на Динарському нагір’ї у Хорватії на закритих дорогах та з дотриманням найсуворіших вимог безпеки.

Факти про оновлену силову лінію від Volvo Trucks:
Оновлений двигун стандарту Євро 6
Деякі оновлення двигуна стандарту Євро 6 (13 літрів, безпосереднє вприскування):
– Система безпосереднього вприскування пального для всіх рівнів потужності
– Збільшений ступінь стиснення в двигунах D13 потужністю 420 та 460 к.с.
– Нова оптимізована турбіна в двигунах D13 потужністю 500 та 540 к.с.
– Знижене внутрішнє тертя
– Оновлене програмне забезпечення та управління двигуном
– Зменшено вагу двигуна
Коробка перемикання передач I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням від Volvo Trucks
– Трансмісія I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням забезпечує передачу крутного моменту під час перемикання передач
– Повністю автоматизована система перемикання передач забезпечує комфортне і економічне водіння
– Пакети програмного забезпечення адаптують режими перемикання передач до переважаючих умов
– Можливість перемикання передач у ручному режимі
– Низька вага завдяки компактному дизайну та алюмінієвому корпусу

Про ці випробування:                                                                                                                   – Випробування були зняті протягом кількох днів у Хорватії.
– Вантажівкою, яка використовувалася у випробуваннях, була Volvo FH 540, обладнана оновленим двигуном D13 та коробкою перемикання передач I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням.
– За кермом у «Літаючому пасажирі» від Volvo Trucks сиділа Луїза Марріотт із Нової Зеландії.
– Парапланом у «Літаючому пасажирі» керував професійний пілот Гійом Гальвані.
– Цей трюк є першим у світі трюком за участі вантажівки і параплану. Також у цьому трюку вантажівка вперше буксирувала параплан крізь тунель.

Подивитися «Літаючий пасажир» тут
Дізнайтеся більше про унікальну силову лінію Volvo Trucks тут
Зустрічайте водія і пілота «Літаючого пасажира» тут
Дізнатися більше про коробку перемикання передач I-Shift Dual Clutch з подвійним зчепленням тут

Подивитися інші трюки серії тестів наживо можна тут