X

Новий Jeep® Wrangler названо Найкращим позашляховиком 2024 року за версією Cars.com

Новий Jeep Wrangler визнано найкращим позашляховиком 2024 року за версією видання Cars.com. Редактори Cars.com розглянули всі позашляховики, доступні в США, щоб визначити, який автомобіль демонструє найкраще поєднання позашляхових можливостей, універсальності та вартості, вибравши експансивне сімейство Wrangler як найкраще з кращих.

«Бренд Jeep зробив сучасний Wrangler і Wrangler 4xe ще кращими завдяки ключовим оновленням, які покращують їхні позашляхові можливості та комфорт», — сказала Дженні Ньюман,   головний редактор Cars.com . «Wrangler— універсальний, потужний і гідний переможець нашої нагороди «Найкращий позашляховик 2024 року».

Новий Jeep Wrangler є 100% спадкоємцем історії Бренду та його багаторічних розробок. Жодна вершина не є надто високою, щоб її досягти, і жоден горизонт не є надто складним, щоб його подолати. Це завжди визначало легендарний Jeep Wrangler, як модель, яка буквально здатна подолати будь-які перешкоди завдяки еталонним повноприводним можливостям. І це справжня сила Бренду, що може похвалитися 80-річними досягненнями, ідеями та інноваціями.

«Jeep Wrangler — це найкращий автомобіль для пригод і символ бренду, — сказав Білл Пеффер, старший віце-президент і голова бренду Jeep у Північній Америці. «З моменту появи Wrangler бренд Jeep продав більше 5 мільйонів по всьому світу, встановлюючи нові рівні можливостей 4×4 з кожним новим поколінням. Суччасний та технологічний Wrangler знову піднімає планку, поєднуючи більше повноприводних можливостей, технологій, функцій комфорту та безпеки зі свободою вибору з чотирьох різних силових агрегатів, включаючи наш електрифікований 4xe, найбільш продаваний PHEV в Америці».

Wrangler взяв на себе всю спадщину Бренду-засновника і з моменту свого народження супроводжував історію Jeep, втілюючи та розвиваючи його цінності – перш за все, свободу. Jeep Wrangler – це автомобіль-конструктор. Цей позашляховик підкупив автомобілістів не лише своєю прохідністю, його головна перевага це гнучкість. Можна демонтувати кузовні деталі та переробити автомобіль так, як зручно власнику.

Уже зараз ви можете ближче познайомитися з легендарним Jeep Wrangler в Україні, тому звертайтесь за консультацією до найближчого дилера Бренду прямо зараз. Відкривайте для себе пригоди без обмежень та страху, приєднуйтесь до веселого та енергійного сімейства Jeep.