X

Новий концептуальний АЗК “БРСМ-Нафта” запрацював на Кільцевій дорозі Бориспіля

Новий АЗК паливної мережі “БРСМ-Нафта” запрацював на Кільцевій дорозі міста Бориспіль. Комплекс побудований в новому дизайні, який вражає своїми космічними формами. Стильний фасад та сучасна стела з великим інформаційним екраном робить АЗК помітним здалеку. На території автозаправного комплексу працюють вісім ПЗК з усіма видами пального, є велика парковка та GOOD market, в якому представлені різноманітні товари для автомобілістів – як власного імпорту (наприклад, гарні італійські вина Viticcio), так і власного виробництва (якісні сири Good Milk за привабливими цінами). Ще один фокус-товар мережі  “БРСМ-Нафта” – це зимовий омивач скла власного виробництва. З настанням морозів не забувайте його використовувати!

В мережі “БРСМ-Нафта” працюють 215 автозаправних комплексів. Шість з них були знищені окупантами під час бойових дій, розповідає директор Департаменту стратегічного маркетингу “БРСМ-Нафта” Олександр Мельничук. Наразі всі потужності відновлено, ба більше, в пережитих подіях компанія змогла знайти стимул для розвитку. В компанії змогли не тільки відновити потужності, але й втілити оновлену концепцію обслуговування.  Сам Олександр Мельничук характеризує новий АЗК як “комплекс нового формату”. Поки комплекс в Іванкові — це пілот. Але він дозволяє оцінити, як саме будуть оновлюватись станції БРСМ з наступного року.

Фірмовий знак будь-якого автозаправного комплексу — стела з цінами на пальне. Це перше що помічає водій, коли шукає найближчу автозаправну станцію. В “БРСМ-Нафта”, вочевидь, цей фактор під час будівництва комплексу врахували. Висота стели — майже 12 метрів. Але головне — LED дисплей у нижній частині замість статичних табло.

Можливість заправляти газ та бензин в одному місці може і не здається вражаючою, до прикладу, для дизелістів, але для тих, хто має потребу мати в баці бензин для коректної роботи газобалонного обладнання, зрозуміють, наскільки таке рішення є своєчасним. “Ми одна з перших мереж в Україні, яка почала встановлювати мультиколонки. Клієнт, який їздить на газу, у будь-якому разі заливає бензин. Він під’їжджає до однієї колонки і заливає і бензин і газ”, – каже операційний директор “БРСМ-Нафта” Анатолій Курик.

”БРСМ-Нафта” працює на ринку роздрібних нафтопродуктів України з 1992 року. “БРСМ-НАФТА” – це 215 АЗК та 6 000 співробітників по всій Україні.

З початку війни мережа безкоштовно заправляє авто ЗСУ та транспорт критичної інфраструктури, на цей момент виділено 870 450 літрів пального, закуплено 700 комплектів військової форми, працівники стали донорами крові для військових і цивільних, що постраждали внаслідок бойових дій, здавши понад 100 літрів донорської крові.

З початку жовтня 2023 року благодійний фонд «БРСМ» відкрив збір на дрони-камікадзе. Станом на сьогодні передано на фронт FPV 134 дрони, на суму 2 649 666 грн.