X

Новий Maserati Grecale – допрем’єрний продаж в Україні

Офіційний дистриб’ютор Maserati в Україні,  ТОВ «ГРАНД АВТОМОТІВ УКРАЇНА» (входить до складу Корпорації «УКРАВТО») повідомляє про старт допрем’єрного продажу нового розкішного кросовера люкс-класу – Maserati Grecale. Це справді визначна подія для ринку України, адже флагманський Grecale є довгоочікуваною новинкою легендарного італійського бренду в Україні. Вже незабаром відбудеться офіційна прем’єра, а безпосередньо познайомитися з цим елегантним SUV Maserati, вперше почути характерний звук його двигуна, обрати свій автомобіль та бути серед перших, хто забронює новий Grecale для покупки в Україні вже можна в офіційному автосалоні Maserati у Києві, на Столичному шосе 90.

Дизайн, розробка та виробництво Grecale, як і інших представників модельного ряду автомобілів Maserati, на всі 100% відбувається в Італії. Назва нового кросовера походить від «Грекаль» сильного, прохолодного середземноморського вітру, який приносить нову хвилю технологій, продуктивності та дизайну..

Називати автомобілі на честь найвідоміших в світі вітрів, починаючи з 1963 року, з легендарного Mistral – це традиція Maserati. Бренд також використовував цю стратегію для Ghibli, Bora, Merak та Khamsin. У 2016 році перший SUV бренду отримав назву Levante. Тепер настав час для Grecale. Тепер, з новим Grecale, кожен Ваш день стане особливим.

Особливий дизайн. Елегантний профіль кузова з плавними лініями  — це контраст між чистотою дизайну з такими елементами, як хромовані ручки дверей, і технічними компонентами, підкресленими використанням вуглецевого волокна та новим дизайном легкосплавних дисків Trident. Grecale з габаритними розмірами 4846 мм, шириною 1948 мм та  висотою 1670 мм має вражаючий вигляд купе, адаптованого до розмірів позашляховика.

Особливий драйв. Легка конструкція в поєднанні з високопродуктивними двигунами пришвидшує пульс. Повнопривідний Grecale оснащений найновішими варіантами двигунів. В залежності від комплектації, це  – двигун з системою «м’якого» гібриду MHEV, об’ємом 2,0 л. і потужністю 300 к.с. (в комплектації GT)  або 330 к.с. (в комплектації Modena), або надпотужний двигун 3,0  л. V6 Nettuno з вражаючими 530 к.с. (в комплектації Trofeo).

Особливі емоції. Футуристичний інтер’єр Grecale пропонує 12,3-дюймовий TFT-блок, два розташованих по центру дисплея 12,3-дюймовим і 8,8-дюймовим. Максимальний цифровий мінімалізм при загальній площею екранів майже 30 дюймів. Grecale є найкращим у своєму класі щодо простору салону, максимізуючи його об’єм завдяки високотехнологічному функціональному дизайну. Салон Grecale з 6,5-дюймовим сенсорним дисплеєм для 3-зонної системи клімат-контролю заднього ряду сидінь, створений, щоб відчуття від перебування в автомобілі були винятковими також і для пасажирів , що розміщуються позаду.

У кожному автомобілі Grecale майстри звуку Sonus Faber італійської компанії Artisans of Sound, дотримуючись найвищих стандартів розкоші, дизайну та технологій, створили динаміки, які є унікальними витворами мистецтва, покликаними занурити слухача в динамічну глибину звуку.

Вже зовсім скоро офіційний імпортер Maserati в Україні розкриє більше інформації про люксові переваги нового Grecale. А наразі у Вас є можливість стати власником або власницею автомобіля-мрії під час допрем’єрного продажу, зробивши передзамовлення. В наявності в Україні вже представлені 2 версії Grecale:

  • GT за роздрібною ціною 71 600 Євро*
  • Modena за роздрібною ціною 88 700 Євро*

Для індивідуального замовлення доступні: Grecale у версії Trofeo за ціною 117 000 Євро*, культовий GranTurismo і супер-спортивні MC20 купе та MC20 кабріолет.

Традиційно, розкішний Maserati забезпечує персональний підхід для клієнтів, як у люксових італійських ательє дизайнерського одягу. Клієнти з України мають можливість замовити у офіційного імпортера «ГРАНД АВТОМОТІВ УКРАЇНА» індивідуальну конфігурацію свого нового Maserati або іншої моделі авто, обираючи опціональне наповнення, матеріали обробки салону авто, їх колір та інші деталі на свій смак.

Відкрити для себе новий люксовий Maserati Grecale можна буде особисто, під час прем’єри позашляховика у Києві. Замовити персональне запрошення на прем’єру Maserati Grecale можна звернувшись напряму через соціальні мережі Maserati в Україні: Facebook та Instagram. Зауважимо, що кількість місць на прем’єру обмежена.