X

Абсолютно новий Range Rover – вартiсть оголошено

Офіційний імпортер Land Rover в Україні — компанія «Віннер Імпортс Україна Лтд.» — оголосила ціни на новий Range Rover. Початкова вартість на новий Range Rover у базовій комплектації HSE з 3.0- літровим дизельним двигуном TDV6 (258 к.с.) стартує від 101 000 євро.

Продажі нового Range Rover, найдосконалішого та найфункціональнішого у світі позашляховика, розпочнуться в січні 2013 року.

Для українського ринку флагмани бренду — Vogue SE та Autobiography. Комплектація HSE представлена з продуктивним дизельним двигуном об’ємом 3.0 л (258 к.с.), комплектація VOGUE оснащується на вибір 3.0-літровим або потужним 4.4-літровим (339 к.с.) дизельним двигуном. Для VOGUE SE представлена вся лінійка високоефективних двигунів, включаючи надпотужний бензиновий 5,0-літровий Supercharged, у той час як довершена модель комплектації Autobiography оснащується 4.4-літровим дизелем або бензиновим 5,0-літровим Supercharged. Відтепер усі мотори агрегатуються з 8-ступеневою автоматичною трансмісією, що забезпечує точне та плавне перемикання передач.

* Розрахунок здійснюється в національній валюті за курсом НБУ на дату оплати

Докорінні зміни дали змогу створити нову модель четвертого покоління культової лінійки Range Rover, яка представляє собою надзвичайно розкішний позашляховик, що зберіг інноваційний дух оригінального дизайну з більш ніж 40-річною історією. Новий Range Rover, який став першим у світі позашляховиком із суцільним кузовом з легкосплавного алюмінію, підняв усі можливості флагмана бренду на цілковито новий рівень.

Аби підтвердити виняткову витривалість та надійність нового Range Rover, він пройшов традиційні для Land Rover виснажливі випробування на автошляхах і бездоріжжі. З цією метою цілий парк тестових автомобілів упродовж 18 місяців проходив складні випробування на території більше ніж 20 країн, під час яких в екстремальних кліматичних умовах було подолано тисячі кілометрів найскладніших ділянок. Новий Range Rover, над створенням якого працювали фахівці британських дослідницьких центрів Land Rover, буде складатися на надсучасному заводі у м. Соліхалл (Solihull), Великобританія, із застосуванням енергозберігаючих технологій.

Уже зараз Ви можете замовити абсолютно новий Range Rover у офіційного дилера Land Rover в Україні ДЦ «ВіДі Пауер Моторз» за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, або за тел. +38 044 591 00 00.