X

Більше драйву за кермом Ford Mustang з технологією MagneRide

Відтепер в амортизаторах Ford Mustang використовується магнітна рідина, яка забезпечує підвищену плавність ходу.

Технологія MagneRide поліпшує керованість спорткара Ford Mustang, оптимізуючи проходження поворотів та гальмування. Аналогічна технологія використовується для покращення характеристик штучних суглобів у протезах кінцівок, які використовують інваліди-сноубордисти й лижники. Вона допомагає атлетам-інвалідам зберігати стійке положення під час катання на сноубордах і лижах. А зараз вона використовується в новому Ford Mustang щоби додати драйву водінню.

У протезах людей з ампутованою вище коліна ногою магнітореологічна рідина поліпшує роботу штучних колінних суглобів, завдяки чому вони краще поглинають удари й дають змогу спортсменам швидше реагувати після приземлення зі значним ударним навантаженням.

Ford Mustang з технологією MagneRide

Використання магнітореологічної рідини в амортизаторах MagneRide®, якими оснащений Mustang, забезпечує яскраві враження від керування автомобілем у поєднанні з плавністю ходу й належною керованістю. Датчики здійснюють моніторинг стану дорожнього покриття, а електромагніти контролюють часточки заліза, що плавають в оливі усередині амортизаторів.

Контроль положення часточок заліза в окремих амортизаторах забезпечується внаслідок автоматичного коригування сили магнітного поля 1000 разів на секунду. Завдяки цьому під час різких поворотів жорсткість амортизаторів підвищується, а під час спокійних поїздок із невеликою швидкістю налаштування амортизаторів змінюються на більш м’які.

Технологія MagneRide

«Спортсмени змагаються в надзвичайно мінливих умовах, де все залежить від контролю. У випадку з Mustang ситуація аналогічна: технологія MagneRide® допомагає водіям реагувати на мінливі умови в реальному часі, забезпечуючи оптимальну поведінку в будь-якій ситуації», — розповів Джо Бакай (Joe Bakaj), віце-президент відділу розробки продукції компанії Ford of Europe.

Ще швидший і вишуканіший Ford Mustang, оснащений ще досконалішими технологіями, вирізняється підкреслено спортивною зовнішністю і пропонується з 5-літровим двигуном V8 потужністю 450 к.с., який забезпечує прискорення з 0 до 100 км/год (0 62 милі/год) за 4,3 с.