X

Cтолиці презентували нове покоління повноприводних моделей Porsche 911

У Київі відбулася презентація повноприводних моделей сьомого покоління автомобіля-легенди Porsche 911.

Минуло менше року з початку нової епохи в історії Porsche – появі абсолютно нового покоління 911-го, а вже зараз для усіх шанувальників бренду в Україні представлено розширений модельний ряд 911-го, який традиційно втілює найновіші технічні розробки компанії Porsche AG та емоційність, притаманну бренду.

Закрита презентація пройшла у вузькому колі гостей в атмосфері розкоші та комфорту «київського серця» бренду – «Порше Центр Київ». Офіційна частина вечора розпочалася з вітальної промови бренд-директора Porsche в Україні, Сергія Корольова, по закінченню якої, у добрих традиціях Porsche, гості побачили вражаючий фільм, кульмінацією якого стала урочиста поява довгоочікуваного автомобіля.

Встановлюючи стандарти у своєму класі впродовж вже 50-ти років, новий 911 Carrera 4 поєднує в собі вражаючі показники динаміки та ефективності. Нове покоління 911-го з перевагами вдосконаленого повного приводу гарантує максимальну динаміку автомобіля на різних дорожніх покриттях та за будь-яких погодних умов, що обумовлює пристосованість автомобіля к використанню незалежно від пори року, забезпечуючи ще більше задоволення від керування. Тому цілком зрозумілою стала концепція заходу, що втілила відображення чотирьох сезонів року у кожній складовій вечора – живому музичному супроводі по творам Антоніо Вівальді «Пори року», вишуканих делікатесах, притаманних кожному сезону, та декораціях. Впродовж вечора гості мали нагоду одними з перших в Україні познайомитися з новими моделями, побачити  вдосконалений дизайн автомобіля – квінтесенцію інновацій, традицій, сили та елегантності, та насолодитися спілкуванням в невимушеній обстановці в компанії однодумців.

Традиційно, очікування гостей було виправдано отриманими від заходу враженнями, які вкотре довели, що Porsche – це легенда, пристрасть та жага до перемог! Це окрема філософія, що втілена в автомобілях та передається кожному, хто хоч раз відчув на собі активну та привабливу силу Porsche за кермом 911.