X

DS и Givenchy выпустят DS3 для модников

Преміальний бренд DS і відомий дім моди Givenchy об'єднали зусилля і створили лімітовану версію DS3 Le MakeUp.

У фірмовому салоні DS у Парижі відбулася презентація ексклюзивної моделі DS 3 Givenchy Le MakeUp, створеної в партнерстві з відомим домом моди. Автомобіль експонуватимуть у шоу-румі DS World Paris з 10 травня до 7 червня в експозиції Givenchy Le MakeUp.

Новинка буде доступною для покупців як у версії хетчбек, так і кабріолет із механічною КП або новим «автоматом» EAT6. Під капотом моделі розташувався економічний 3-циліндровий бензиновий мотор PureTech 110 із системою старт-стоп.

Від звичайного DS3 автомобіль відрізняється унікальним двокольоровим пурпуровим і білим забарвленням кузова, ексклюзивним оздобленням салону з комбінованої шкіри, наявністю декоративних значків Givenchy Le MakeUp, а також косметичного набору Givenchy. Приладова панель пофарбована в рожевий відтінок Rose Pink, а передній підлокітник прикрашає принт Givenchy.

Крім того, автомобіль отримав 17-дюймові легкосплавні диски Aphrodite c пурпуровими центральними ковпачками DS, ксенонові фари зі світлодіодами DS LED Vision Xenon, 7-дюймовий дисплей мультимедійної системи, комунікаційну систему DS Connect Box, задні паркувальні датчики, систему допомоги під час старту в гору, повний електропакет та інші приємні та корисні опції.

«Модну» версію буде виготовлено тиражем лише 500 примірників. Вона стане доступною для замовлення у європейських дилерів із 1 червня нинішнього року. Вартість DS 3 Givenchy Le MakeUp стартує з 24590 євро за хетчбек і від 27500 євро – за версію Cabrio.