X

Ford C-MAX та Grand C-MAX отримали найвищий бал безпеки

Нові моделі Ford C-MAX та Grand C-MAX отримали найвищий бал у рейтингу з безпеки від незалежної організації Euro NCAP.

Ця пара комбінованих автомобілів була особливо відмічена, отримавши бал, найвищий з тих, які раніше давали за результатами тестів на удар ззаду, і, крім того, вони перевершили як в категорії безпеки дорослого водія/пасажира, так і в категорії безпеки дітей.

Ford C-MAX та Grand C-MAX побудовані на глобальній платформі Ford C-класу. Ці моделі стали першими легковими автомобілями, які пройшли краш-тести за новою процедурою, представленою EuroNCAP минулого року.

«Оцінки, які даються в результаті краш-тестів, відіграють важливу роль в розробці дизайну та технічній розробці наших автомобілів, і нам дуже приємно, що Euro NCAP визнала, що обидві моделі C-MAX та Grand C-MAX мають відмінні параметри для забезпечення безпеки під час зіткнення», – сказав Директор глобальної лінії випуску автомобілів Ford С-класу Гуннар Геррманн (Gunnar Herrmann).

«Це перші автомобілі, які були побудовані на новій глобальній платформі С-класу, і отримання ними хороших оцінок служить хорошим передвістям для майбутньої продукції компанії, у тому числі для всіх нових автомобілів Ford Focus, які поступлять в продаж в наступному році», – додав Г. Геррманн.