X

Ford Fiesta ST з новим п’ятидверним кузовом

Компактний спортивний хетчбек Ford Fiesta ST вперше доступний для замовлення у Європі в п’ятидверному варіанті кузова, поряд із тридверною моделлю.

П’ятидверний Fiesta ST більш практичний, з полегшеним доступом пасажирів і батьків з маленькими дітьми до задніх сидінь. При цьому він зберіг потужність і найкращі у своєму класі динамічні характеристики, завдяки яким Fiesta ST завоював більше 20 нагород по всьому світі впродовж свого першого року.

1,6-літровий бензиновий двигун EcoBoost забезпечує потужність у 182 к. с. та крутний момент у 240 Нм, що дозволяє розігнатися від 0 до 100 км/год за 6,9 секунд, при цьому споживання пального становить 6,1 л/100 км, а викиди CO2 – 141 г/км.* Тюнінгована підрозділом Ford Performance ходова частина оснащена оптимізованою підвіскою, рульовим управлінням і гальмами завдяки покращеній технології Torque Vectoring Control (яка застосовує гальмівну силу до внутрішньої частини передніх коліс на поворотах, забезпечуючи краще зчеплення автомобіля з дорожнім покриттям та зменшення ефекту недостатньої реакції авто на поворот керма без впливу на швидкість), а також трирежимній електронній системі покращення контролю стійкості Electronic Stability Control.

«З моменту презентації цього відомого та популярного хетчбека у 2013 році компанія Ford продала в Європі вже більше 38 000 автомобілів Fiesta ST, і все більше покупців звертаються до нас по п’ятидверну версію», — повідомив Ролан де Ваард (Roelant de Waard), віце-президент із маркетингу, продажів та сервісного обслуговування компанії Ford of Europe. «Новий п’ятидверний Fiesta ST дозволить ще більшій кількості покупців насолодитися керуванням авто Ford Performance».

Ford прогнозує, що п’ятидверна модель Fiesta ST становитиме 25 % від продажів всіх Fiesta ST у Європі. Ексклюзивним стилем Fiesta ST завдячує 17-дюймовим легкосплавним дискам, унікальній решітці, динамічному дизайну фар, а також задньому дифузору як елементу екстер’єру. Доступні п’ять варіантів кольору автомобіля, зокрема Race Red (червоний) і Spirit Blue (синій). Інтер’єр має сидіння Recaro та унікальне оздоблення в стилі ST.

Раніше цьогоріч компанія Ford презентувала нову модель Fiesta ST200 потужністю 200 к. с. – доступну тільки в тридверному варіанті кузова – яка розганяється від 0 до 100 км/год за 6,7 секунд.