X

Honda показала новый Civic Si который примет участие в 25-часовом марафоне

Ездовой дебют «подогретого» Сивика состоится в начале декабря

Honda анонсувала ще одну версію седана Сivic. Її вихід приурочений до марафону “25 годин Тандерхілла”, який відбудеться на початку грудня. Від базової моделі “гоночний” Сівік відрізнятиметься їздовими характеристиками і деякими елементами екстер’єру.

Судячи з опублікованих виробником фото і відео, новинку укомплектують великим переднім сплітером, вентильованим капотом і великим антикрилом. У цивільній версії Honda Civic Si вони мають набагато скромніший вигляд.

Очікується, що новий Сівік Сі трохи доопрацюють порівняно з моделлю минулого покоління. Зокрема, можна розраховувати на модернізацію підвіски і кермового управління, більш потужні гальма і багатші комплектації. За попередніми даними, весь набір “розумних” помічників буде доступний вже в базовій версії седана.

Інформації про мотори немає. Не виключено, що в рух “підігрітий” седан буде приводити колишній 1,5-літровий турбований двигун, але зі збільшеною віддачею. У моделі колишньої генерації він видавав 208 к.с. і 260 Нм. Про коробку передач поки що нічого не відомо. Очікується, що вона залишиться механічною.

Появи у дилерів нового Honda Civic Si очікують наприкінці жовтня 2021 року. Ціни поки що не оголошені.

Читайте также:
Honda похвасталась автопилотом лучше чем у Tesla