X

Jaguar E-PACE: абсолютно новий компактний кросовер від Jaguar

Jaguar представляє свій новий компактний кросовер - Jaguar E-PACE.

Абсолютно новий кросовер у лінійці Jaguar позиціонується виробником як старший брат легендарного спорткару Jaguar F-TYPE, або як молодший брат першого кросовера Jaguar F-PACE і першого автомобіля в лінійці Jaguar, який завоював одразу дві найпрестижніші нагороди на Світовій церемоній нагородження Автомобіль Року, як Кращий Автомобіль 2017 року та Кращий Дизайн 2017 року.

Cлідуючи за успіхом Jaguar F-PACE, виробництво якого спричинило зростання продажів бренду на 83% у 2016 році, Jaguar анонсує вихід абсолютно нового компактного кросоверу Jaguar E-PACE вже в першій половині 2018 року.

Ян Каллум, Директор із дизайну Jaguar, сказав: “Поєднання спортивної зовнішності та продуктивності Jaguar зробить Jaguar E-PACE найяскравішім компактним кросовером із нині існуючих. Кожен Jaguar створений, щоб збуджувати почуття, а Jaguar E-PACE створений саме для того, щоб притягувати захоплені погляди та виділятися своїм унікальним характером.”

Jaguar E-PACE оснащено технологією інтелектуального повного приводу, розробленою на базі спорткарів, широкою лінійкою бензинових і дизельних двигунів Ingenium, а також переліком інноваційних технологій та функцій безпеки.

Світова презентація компактного кросоверу Jaguar E-PACE відбудеться 13 Липня 2017 року.