X

Компанія Ford презентує новий Mustang

Компанія Ford презентує новий Mustang — світовий бестселер серед спортивних купе і найдосконаліший в історії компанії Mustang.

Ряд вдосконалень, зокрема нові технології та зміни в дизайні, надають власникам можливість налаштувати Mustang відповідно до власних вподобань, забезпечують підвищену динаміку завдяки потужнішим двигунам і новій технології підвіски MagneRide, а також пропонують нову цифрову панель приладів з можливістю індивідуального налаштування.

«Покупці по всій Європі продемонстрували свою любов до автомобілів Mustang, які завойовують фанатів у всіх куточках світу», — заявив Джим Фарлі (Jim Farley), виконавчий віце-президент і президент Ford Motor Company, відповідальний за регіони Європа, Близький Схід та Африка. «Новий Ford Mustang навіть краще відповідає очікуванням європейських водіїв завдяки оптимізації руху і керування, високотехнологічним характеристикам, зокрема технології допомоги водієві Pedestrian Detection, і найсучаснішій 10-ступінчастій коробці передач, яка забезпечує продуктивність і ефективність».

Технології для розширення можливостей персоналізації

На панелі приладів Mustang встановлено перший в історії компанії Ford повністю цифровий 12-дюймовий LCD-дисплей. Ця цілком нова панель з можливістю зручного індивідуального налаштування пропонує три окремі режими перегляду. Присутній у цілком новому Mustang режим MyMode з функцією запам’ятовування дозволяє користувачам зберігати свої улюблені налаштування, зокрема параметри підвіски і керування.

Можливості індивідуального налаштування нового Mustang настільки широкі, що дозволяють регулювати навіть звук двигуна. Цілком нова система активних випускних клапанів, яка дарує абсолютно нові акустичні відчуття, входить до стандартної комплектації Mustang GT у Європі, пропонуючи повністю регульовний саундтрек для всього діапазону прискорення.

Вперше Mustang отримує всі переваги широкого ряду технологій допомоги водієві від Ford. Покупці зможуть почуватися за кермом значно впевненіше ніж будь коли завдяки таким новим функціям, як система виявлення перехожих Pedestrian Detection із передаварійним механізмом гальмування Pre-Collision Assist, система попередження про відстань Distance Alert, система попередження про схід зі смуги руху Lane Keeping Aid, сигналізація про виїзд за межі смуги Lane Keeping Alert і система сповіщення водія Driver Alert.

Найвища продуктивність

Продуктивність — ключовий елемент філософії Mustang, який пропонує водіям унікальні відчуття під час прискорення та поворотів, забезпечуючи неймовірне задоволення від керування. Усі моделі оснащені новими амортизаторами для кращого контролю руху, новим з’єднанням горизонтальної осі задньої підвіски, яке дозволяє підвищити поперечну жорсткість, а також інноваційними стабілізаторами, які забезпечують кращу маневреність та керованість.

Технологія амортизаторів MagneRide — новий компонент комплекту Mustang Performance Package, який дозволяє оптимізувати рух і керування в будь-яких ситуаціях.

Перевірений часом 2,3-літровий чотирьохциліндровий двигун EcoBoost як і раніше пропонує неймовірну продуктивність. Завдяки використанню розробленої компанією Ford технології короткочасного збільшення тиску наддуву, спеціально налаштованої для автомобілів Mustang, вдалося підвищити крутний момент для розгону з повністю відкритою дросельною заслінкою.

Легендарний 5,0-літровий двигун Ford V8 повністю переробили. Тепер він ще потужніший і набирає оберти швидше, ніж будь-який інший Mustang GT до цього. Такого підвищення потужності вдалося досягнути завдяки застосуванню — вперше на автомобілях Mustang — нової технології Ford для безпосереднього вприскування двокомпонентного пального під високим тиском і вприскування пального через отвір низького тиску для двигуна V8, що забезпечило стійкість крутного моменту на низьких частотах обертання, потужність на високих частотах і підвищення економії пального.

Механічну коробку передач для обох варіантів двигуна вдосконалили для оптимізації крутного моменту. Для двигуна V8 механічну коробку передач повністю переробили, додавши дводискову муфту і двосекційний маховик, що дозволило покращити характеристики крутного моменту та підвищити ефективність керування муфтою.

Нова 10-ступінчаста автоматична коробка передач, доступна і для двигуна EcoBoost, і для V8, — це найкраща автоматика, яку будь-коли пропонував Mustang. Завдяки широкому діапазону передатних чисел і оптимізованій різниці кроків зубців ця цілком нова коробка передач допомагає досягнути вищої середньої потужності для прискорення, покращуючи відгук та динаміку.

У порівнянні з попередньою шестиступінчастою коробкою передач, новій 10-ступінчастій властива вища швидкість перемикання, краща реакція на збільшення навантаження на двигун на низьких швидкостях і значно знижені витрати енергії на тертя. У цілком новій системі електронного контролю присутні унікальні налаштування для різних режимів керування, а також функція адаптивного графіка перемикання передач у режимі реального часу, яка забезпечує використання відповідної передачі у відповідних час. Пелюсткові перемикачі передач на кермі дозволяють водіям оптимально використовувати ручне керування.

Енергійний дизайн

Загалом зовнішній дизайн авто став спортивнішим. Занижений перероблений капот і решітка надають йому більш стриманого вигляду і покращують аеродинамічні характеристики. Образ доповнюється верхніми і нижніми передніми решітками, новим розташуванням отворів на капоті, а також повністю світлодіодними передніми фарами.

Задня частина авто отримала новий бампер, пояс і можливість встановлення спойлера для підвищення динамічності. Подвійні вихлопні труби входять до стандартної комплектації EcoBoost Mustang, тоді як Mustang GT, оснащений двигуном V8, отримує стандартний комплект з чотирма вихлопними трубами.

Найдосконаліший в історії компанії Ford Mustang надійде у продаж в Північній Америці цієї осені, а в Європі з’явиться на початку 2018 р.