X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Ford Edge

Ford Edge претендує на звання «Кросовер/SUV 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Середньорозмірний кросовер».

Новий для європейців, але відомий для покупців зі Старого світу кросовер Ford Edge, складено на платформі Mondeo, а за розмірами він трохи перевищує відому Kuga.

Друге покоління середньорозмірного кросовера Ford Edge, яке складають на заводі в Канаді, почали продавати не тільки в Північній Америці, а й у Європі. Цей автомобіль створено на платформі Ford Mondeo, тому салон у нього багато в чому повторює інтер’єр легкового флагмана марки. Якісні матеріали, металева окантовка деяких елементів, м’які деталі, яких часто торкаються, безліч відділень для поклажі, великий дисплей мультимедіа – все це дає відчуття автомобіля преміум-сегмента.

Повний привід з автоматичним підключенням, захисні накладки на кузов і високий привід роблять виїзди на природу безпечними. Але все ж Форд Едж – автомобіль для міських умов і заміських трас. Він пропонує пасажирам високий рівень комфорту, чудові динамічні характеристики разом з невеликим паливним апетитом. Керованість – на рівні легкових моделей Ford за рахунок адаптивної системи рульового. Крім того, існує спортивний режим руху, який покращує маневреність на високих швидкостях і реакцію на педаль газу.

Новий Форд Едж оснащений системою шумопоглинання через динаміки, інтелектуальною системою зменшення швидкості залежно від дорожніх знаків, фронтальною камерою, «що заглядає» за кут.

В Україні Ford Edge представлений із повним приводом, дизельним 210-сильним двигуном і шестиступінчастою коробкою передач в двох комплектаціях. Причому вже початкова передбачає велику кількість асистентів водія, обігрів керма і лобового скла, панорамний люк, 8-дюймовий дисплей із камерою заднього виду і навігацію, 19-дюймові легкосплавні диски. Дорожча комплектація також має передпусковий підігрівач, шкіряні сидіння з електроприводом, паркувальний асистент.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.