X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Lexus ES

Lexus ES претендує на звання «Легковий автомобіль 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Бізнес та люкс-класи».

Новий Lexus ES став виразнішим на вигляд і комфортнішим.

Оновлений седан Lexus ES 2016 серйозно змінився. Автомобіль набув сімейних ознак усіх сучасних Lexus – широку веретеноподібну решітку радіатора і вузькі фари зі світлодіодними лампами.

Якісне виконання салону – ще одна риса Lexus. Елегантність всередині увиразнює оздоблення м’якою шкірою і стильний аналоговий годинник. Заслуговують на згадку нове рульове колесо і вдосконалена комбінація приладів із оптитронним підсвічуванням. Уже в базовій версії рульова колонка і крісло водія оснащені електроприводом.

Зручні передні крісла можуть бути доповнені підігрівом і вентиляцією. Звісно, Lexus ES зберігає і свої давні переваги – просторий комфортабельний салон і місткий 490-літровий багажник. Покращений джойстик Lexus Remote Touch Pad полегшує навігацію в меню мультимедійної системи. Lexus ES 2016 можна доповнити системою іонізації повітря в салоні, також доступні системи превентивного гальмування, стеження за «сліпими» зонами та утримання в смузі руху.

Стандарт Lexus – 10 подушок безпеки. В Україні седан Lexus ES 2016 запропоновано з 2,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 184 к.с. і 6-ступінчастою автоматичною КПП. М’яка підвіска – запорука високого комфорту їзди навіть на не дуже якісних дорогах, а шумопоглинальні стекла забезпечують зразкову тишу в салоні на великих швидкостях.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.