X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Mercedes-Benz С-Class Coupe

Mercedes-Benz С-Class Coupe претендує на звання «Легковий автомобіль 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Купе/кабріолет».

Палітру Mercedes-Benz C-Class розширило яскраве і витончене купе. Його стрімкі обводи і елегантна лінія даху привертають загальну увагу і виділяються в потоці машин.

Але дизайн – це не єдина сильна сторона Mercedes-Benz C-Class Coupe. Використання алюмінієвих сплавів у конструкції дало змогу зробити автомобіль приблизно на 100 кг легшим за модель попереднього покоління. При цьому купе Mercedes-Benz стало довшим і просторішим усередині, що відчутно як на першому, так і на другому ряду.

У базовій версії в оздобленні присутня штучна шкіра Arctico і полірований метал. Спортивний стиль увиразнюють кермо з плоским ободом знизу, прилади в окремих колодязях і висока центральна консоль. Базова версія оснащена 9 подушками безпеки, системами визначення втоми водія (Attention Assist) і запобігання зіткненням (Pre-Safe). Асистент паркування, камери 360-градусного огляду і навіть розпилювач парфумів зазначені в переліку опцій.

Широка лінійка бензинових і дизельних двигунів потужністю від 170 до 510 к.с. дає змогу обрати відповідне купе Mercedes-Benz на будь-який смак. На вершині модельного ряду розташувався потужний Mercedes-C63 AMG S, якому для розгону до сотні знадобиться менше 4 с. Mercedes-Benz C-Class Coupe можна обрати із 6-ступінчастою механічною КПП або 9-ступінчастим автоматом.

Серед опцій є адаптивні амортизатори і вперше з’явилася адаптивна підвіска, що забезпечує відмінну плавність їзди.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.