X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander претендує на звання «Кросовер/SUV 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Компактний кросовер».

Mitsubishi Outlander в Україні – абсолютний бестселер. За багато років цей кросовер розійшовся на нашому ринку тиражем понад 35 тис. екземплярів.

Нині Mitsubishi Outlander представлений у третій генерації, яка минулого року пережила оновлення (Mitsubishi Outlander 2016). Машину виконано відповідно до дизайнерської концепції марки Dynamic Shield (динамічний щит). Ця філософія є симбіозом агресивного зовнішнього вигляду jet fighter grill від спорт-седана Lancer Evolution X і позашляховика Pajero.

Салон автомобіля поєднує якісні матеріали оздоблення та сучасні технології, що разом забезпечують гідний рівень комфорту і пристойну ергономіку. Зручності додає двозонний клімат-контроль, широкий діапазон налаштувань, кришка багажника з електроприводом, система безключового доступу в салон і запуску мотора кнопкою.

Серед технічних переваг Мітсубісі Аутлендер 2016 – покращена шумо- і віброізоляція, посилений кузов, модернізовані амортизатори та збільшений задній стабілізатор поперечної стійкості.

Лінійка двигунів Mitsubishi Outlander в Україні представлена парою бензинових моторів – 2.2 і 2.4 л потужністю 146 і 167 сил відповідно. З обома двигунами зістикований безступінчатий варіатор.

Щодо безпеки Аутлендер належить до автомобілів-відмінників. На краш-тестах EuroNCAP він заробив тверду п’ятірку, а в базовій комплектації Mitsubishi Outlander має великий набір електронних асистентів (систему курсової стійкості, допомоги на підйомі і під час екстреного гальмування, антипробуксовувальну систему).

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.