X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: SsangYong Tivoli

SsangYong Tivoli претендує на звання «Кросовер/SUV 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Малий кросовер».

Tivoli став першим кросовером марки, складеним на новій платформі Х100. Це ще й перша спроба компанії прорватися в популярний нині сегмент кросоверів В-класу.

Молодший із родини корейських кросоверів SsangYong на сьогодні є найсучаснішим у модельній лінійці марки. Модель Тіволі, яку назвали на честь знаменитого італійського містечка, відрізняється яскравим дизайном. Модні в сучасному автомобілебудуванні грані кузова вдало роблять машину помітною в загальному потоці.

Інтер’єр SsangYongTivoli традиційний для марки. Його досконало продумали з практичної точки зору: в салоні багато місць для дрібничок, є місткі кишені та ніші. У дорогих версіях інтер’єр можна оживити різнокольоровими вставками. Крім того, доступні преміальні системи комфорту – вентиляція передніх сидінь, обігрів рульового колеса. Незважаючи на компактні розміри, всередині Тіволі практично так само просторо, як і у «старшого брата» Korando. Та й багажник об’ємом 423 л – один із рекордсменів у класі.

Поки що Tivoli можна придбати з 1,6-літровим атмосферним бензиновим двигуном (128 к.с.) у парі з 6-ступінчастою «механікою» або «автоматом». Привід може бути переднім або повним. В перспективі для українського ринку буде і турбодизельний мотор потужністю 115 к.с. Залежно від приводу Tivoli відрізняється і задньою підвіскою. Передньопривідна машина оснащена балкою кручення, а версія 4х4 – багатоважільною ходовою.

Тіволі непогано оснащений системами безпеки. Наприклад, вже базова версія Tivoli має систему стабілізації курсової стійкості, а також сім подушок безпеки, серед яких – і для колін водія. Козирем моделі є і невисока вартість, яка в Україні стартує з позначки в 455 тис. грн.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.