X

Новий Discovery під камуфляжем, над яким попрацювали діти…

Для того, щоб створити сімейний SUV із найширшими можливостями, передусім важливо зрозуміти потреби якомога ширшого кола звичайних родин

Саме тому дизайнери та інженери Land Rover брали додому домашні завдання. Протягом тисяч годин розробок абсолютно нового Land Rover Discovery проходили дослідження на основі думок дітей, що найкраще відображає щоденні потреби сучасних сімей. А що з цього було найскладнішим? Тримати у таємниці все, нам чим працюють їхні тата й мами до презентації новинки.

Саме тому камуфляж для нового Land Rover Discovery ніхто не створив би краще, аніж самі діти. Адже вони знають авто в деталях. Над завданням працювала малеча від 5 до 9 років, малюючи свої найкращі дні та підписуючи роботи.

А останній штрих!? Новий Discovery вимастили товстим шаром багнюки, щоб відобразити неперевершені можливості цього 7-місного сімейного автомобіля.

Залучення дітей до створення камуфляжу для авто викликало у всіх нас посмішку. Вони навіть не усвідомлюють, що відіграли неабияку роль у створенні нового Discovery, – говорить Алекс Геслоп, головний інженер Land Rover Discovery. – Немає кращого способу довідатися про потреби родити, ніж отримати відповідь із перших вуст у них вдома. Саме тому ми інтегрували до дев’яти USB портів для заряджання можливих пристроїв, а кожне місце в автомобілі намагалися зробити якомога зручнішим.

Новий Discovery втілює концепцію Land Rover «Поза межами буденності», поєднуючи британську врівноваженість та нестримну пристрасть до пригод.

35 000 індивідуальних випробувань компонентів авто…

294 випробувальних автомобілів…

20 країн…

Один новий Discovery

Про компанію:

ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» – офіційний імпортер автомобілів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover та Porsche в Україні. Компанія розпочала свою діяльність у 1992 році та є одним із лідерів автомобільного бізнесу в Україні з прекрасною репутацією та світовими стандартами якості. Десятки нагород і перемог у національних бізнес-рейтингах, автомобільних конкурсах красномовно свідчать про високі стандарти роботи та прогресивний підхід до ведення бізнесу в Україні. Дилерська мережа налічує 60 центрів з продажу та сервісного обслуговування автомобілів п’яти брендів по всій Україні. Детальніше про компанію «Віннер» – на сайтi.