X

Porsche презентує декілька нових моделей наприкінці року

19 листопада 2013 року Porsche продемонструє три нові моделі на автомобільних виставках в Лос-Анджелесі (США), Токіо (Японія) та Гуанчжоу (Китай).

Але ключовою подією цих виставок стане входження Porsche в абсолютно новий сегмент автомобільного ринку. Світова прем’єра Macan у Лос-Анджелесі стане стартом офіційних продаж нового компактного кросовера. 911 Turbo Cabriolet також дебютує у Лос-Анджелесі, в той час як моделі Panamera Turbo S та Turbo S Executive вперше будуть показані на автосалоні у Токіо. Практично в той же самий час спортивний суперкар 918 Spyder буде презентовано у Китаї на виставці в Гуанчжоу, а також в США у Лос-Анджелесі.

Porsche вперше покаже новий SUV у Лос-Анджелесі на своєму стенді 19 листопада о 19:55 за місцевим часом. Побачити пряму трансляцію події можна за посиланням www.porsche.com/macan. Прес-конференція пройде 20 листопада об 11:35. Прес-конференція на Токійському автосалоні, де вперше будуть продемонстровані нові моделі Panamera Turbo S, відбудеться 20 листопада о 13:15 за місцевим часом.

911 Turbo Cabriolet та 911 Turbo S Cabriolet також вперше будуть представлені у Лос-Анджелесі. Моделі 911 Turbo з відкритим верхом  пропонують таку ж суміш динаміки, спортивних якостей та ефективності, як і моделі у кузові купе, представлені кілька місяців тому. Шестициліндровий двигун з двома турбонагнітачами об’ємом 3,8 л має потужність 520 к.с. у версії Turbo та 560 к.с. у версії Turbo S, а максимальна швидкість автомобіля становить 318 км/год. При цьому витрати палива не перевищують 10 л на 100 км в рамках NEDC – для обох моделей цей показник складає 9,9 л/100км.

У Токіо Porsche представить втілення розкоші та спортивного характеру для найвибагливіших водіїв. Найшвидша, найпотужніша та найбільш розкішна версія модельного ряду Panamera – Panamera Turbo S – має потужність 570 к.с. та максимальну швидкість 310 км/год., а також широкий перелік додаткових опцій та обладнання найвищої якості, що гарантує Panamera Turbo S особливий статус у своєму сегменті. Вперше Panamera Turbo S доступна у версії Executive з подовженою на 15 см колісною базою.

918 Spyder святкує прем’єру в Китаї та США. Ця модель продовжує традиції Porsche у сфері конструювання спортивних суперкарів. Розроблений як високоефективний гібрид, 918 Spyder пропонує безпрецедентну комбінацію технічних характеристик (пропонуючи 887 к.с. потужності) та подорожі у тиші на електротязі. Автомобіль здатен розганятися з 0 до 100 км/год. за 2,6 с, споживаючи при цьому 3,0-3,1 л/100 км.

www.winner.ua