X

Porsche розширює серію Platinum Edition двома моделями Cayenne S

Ексклюзивні версії моделей Cayenne S та Cayenne S Diesel поповнили серію Platinum Edition від Porsche. До розширеної базової комплектації нових моделей входять 21-дюймові колісні диски Sport Edition у кольорі платини з сатинуванням, шкіряні спортивні сидіння з центральною частиною з алькантари та 8-позиційним регулюванням положень, як у моделі Cayenne GTS, та ще низка елементів для підвищення комфорту. Разом з Cayenne, Cayenne Diesel та Cayenne S E-Hybrid, серія Platinum Edition тепер включає в себе п’ять моделей Cayenne.

Довершеність нових моделей Platinum Edition наочно демонструється в їхньому вишуканому зовнішньому вигляді, в якому немає нічого зайвого. Крім стандартних білого та чорного кольорів кузову, доступні ще п’ять варіантів відтінків з ефектом металік: Jet Black, Mahogany, Purpurite, Carrara White та Rhodium Silver. Крім того, у пакеті стилізації екстер’єру пропонуються елементи у чорному глянці, які вносять елегантні та спортивні штрихи, тоноване заднє скло та розширювачі колісних арок у кольорі кузова.

Platinum Edition заявляє про спортивний характер. Біксенонові фари з системою динамічного освітлення Porsche Dynamic Light System (PDLS), підсилювач рульового керування та система допомоги при паркуванні ParkAssist у передній і задній частині автомобіля роблять водіння особливо комфортним при поїздках як на довгі відстані, так і містом. Зовнішні дзеркала та дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням запобігають виникненню відблисків від фар автомобілів, які рухаються слідом.

У салоні накладки на пороги з логотипом Platinum Edition підкреслюють витонченість моделей Cayenne S. На підголівниках сидінь красуються герби Porsche, передні сидіння оснащено підігрівом. Всі моделі Platinum Edition мають мультимедійний комплекс Porsche Communication Management (PCM) з онлайн-навігацією, модуль Connect Plus та аудіосистему об’ємного звуку BOSE® Surround Sound. Ще однією типовою рисою цієї серії є стильний аналоговий годинник, що прикрашає панель приладів.

Потужність та споживання пального у моделей Platinum Edition не зазнали змін. 3,6-літровий шестициліндровий двигун Cayenne S з подвійним турбонаддувом потужністю 420 к.с. споживає від 9,5 до 9,8 літрів пального на кожні 100 км залежно від типу шин. Двигун V8 з подвійним турбонаддувом у Cayenne S Diesel видає 385 к.с. і споживає від 8 до 8,2 літри пального на кожні 100 км залежно від шин.

Моделі Cayenne S Platinum Edition можна замовити вже зараз в офіційній дилерській мережі Porsche в Україні.