X

Найкрутіший кросовер Haval повністю розсекречений

Официальная премьера безымянной новинки ожидается до конца лета

У модельній лінійці Haval очікується поповнення. Китайська марка готується представити серійну версію концепту Haval XY, який дебютував у квітні цього року на автошоу в Шанхаї. Поки ще безіменний кросовер відрізняється унікальною зовнішністю. Розглянути модель до офіційної прем’єри стало можливим завдяки фотографіям Міністерства промисловості Китаю.

Зовні автомобіль виділяється яскравими акцентами на кузові, досить великою решіткою радіатора і висувними дверними ручками. Сюди ж можна додати “двоповерхову” головну оптику і незвичайну задню світлотехніку.

Новий кросовер Хавейл стоїть на платформі Lemon. Габаритні розміри товарного варіанту новинки будуть схожі з Кіа Соренто. У довжину кросовер досягає 4780 мм, в ширину — 1890 мм, у висоту — 1675 мм. Колісна база становитиме 2800 мм.

За попередньою інформацією, кросовер укомплектують 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 183 к.с. і роботизованою коробкою передач. Також очікується поява версії з гібридною силовою установкою, яка вийде з деяким відставанням від базового кросовера.

Серійну версію концепту Haval XY офіційно покажуть у серпні 2021 року на автосалоні в Ченду. Вартість новинки не повідомляється. За деякими даними, новий кросовер стане найдорожчим у гамі і займе місце флагмана модельного ряду Haval.

Читайте також:
У Haval з'явився сучасний економічний кросовер з прекрасним дизайном