X

Седан Hyundai Grandeur стане електрокаром

Новое поколение модели выйдет в 2023 году

Більшість виробників знімає з виробництва седани, виправдовуючи це рішення низьким попитом, а також популярністю кросоверів і позашляховиків. Але Hyundai не поспішає ставити на них хрест. Марка не має наміру відмовлятися від класичного трьохоб’ємного кузова, і наступного року випустить нове покоління Grandeur.

Новий Hyundai Grandeur стане проміжною ланкою між звичайними моделями бренду і преміальними Genesis. Наразі марка щосили намагається привернути увагу до іменитого сімейства, яке вперше поставили на конвеєр у 1986 році.

Який вигляд матиме майбутня новинка, поки що залишається загадкою. Своє бачення майбутньої серійної моделі представили дизайнери з Gotcha Cars. Взявши за основу шпигунські знімки, вони спробували скласти уявлення про те, яким може бути новий седан.

Дизайнери спробували інтерпретувати класичний Grandeur відповідно до нових модних тенденцій. Спереду — оригінальна двоповерхова оптика і значна радіаторна решітка. На кормі красуються тонкі монофонарі.

За деякими даними, офіційно новий Грандер дебютує у 2023 році. В основу седана ляже платформа Kia K8. У рух седан приводитиме бензинова або електрична силова установка.

Читайте також:
Hyundai випустить доступний компактвен Stargazer