X

Toyota Camry для бідних: новий японський седан порадував просторим салоном

Новая Toyota Allion на модифицированной платформе Corolla представлена официально

Модель Toyota Allion перестала бути ексклюзивом для японського ринку. Зі зміною поколінь автомобіля виробник вирішив трішки розширити географію моделі і позбавити седан самостійності. Відтепер це не окрема модель, а радше різновид Toyota Corolla, але з деякими відмінностями.

Перше і, мабуть, основне з них — збільшена колісна база, що додала 50 мм (2750 мм) порівняно з Тойота Королла (2700 мм). Додаткові міліметри покликані додати комфорту пасажирам заднього ряду. Виробник реалізував задум максимально акуратно — таке збільшення не впадає в око.

Серед інших нововведень можна виділити інший дизайн передньої частини і велику кількість хромованого декору на кузові. Завдяки такому оформленню автомобіль дуже нагадує нову Toyota Camry. Щодо мотора теж не обійшлося без змін. Експортний варіант виробник укомплектував 2,0-літровим 178-сильним атмосферним двигуном, що працює в парі з варіатором.

Зазначимо, що дебютував новий седан Toyota Allion на автосалоні в Гуанчжоу. Представлена там модель призначена для китайського ринку. Новинку складатимуть на заводі FAW Toyota. У дилерських центрах Allion з’явиться до кінця 2020 року.

Читайте також:
Toyota придумала автономну АЗС на колесах для заправки на ходу