X

Чекаємо в Україні: китайські електрокари здивували ціною $ 9 999

На самом деле, китайские электромобили безгранично далеки от глобального мира, но благодаря привлекательным ценам становятся ближе

Китайські електромобілі Kandi, про які ми вже розповідали, набирають обертів. Компанія домоглася своєї мети і вже вийшла на американський ринок, дорогою на який отримала всі необхідні дозволи. Тепер покупці в США можуть купити електрокари Kandi K27 лише за $ 9 999.

Одразу варто зазначити, що надалі дешеві електромобілі можуть прийти і в Європу (а там і до України недалеко), але насамперед  компанія повинна «зачепитися» в США. Поки що все виходить.

У Штатах виробник відкрив попередні замовлення на дві моделі — Kandi K23 (від $22 499 з урахуванням пільгового послаблення — або $19 999 в деяких штатах) і Kandi K27 (від $12 999 з урахуванням пільг — або $9 999 в деяких штатах).

Читайте також:
Китайский электромобиль удивил девушкой в кристалле (фото)

Ба більше, ціна в $10 000 доступна для першої тисячі покупців у всій країні. K27 пропонує невелику батарею ємністю 18 кВтг, розраховану на 160 км пробігу від однієї зарядки. Більший і дорожчий K23 оснащений блоком на 41 кВтг і пропонує запас ходу 290 км.

До запуску моделей виробник підготував дуже американські реклами, в яких позитивно висвітлює ключові моменти своїх моделей. Так, актори обіграли назву машини (Kandi звучить як Candy — цукерка) і назвали її солодкою, а потенційні «покупці» припустили, що ціна в 9 999 доларів — це помилка.

136