X

Opel Grandland X: претендент на звання Автомобіль Року в Україні 2020

У гамі Opel модель Grandland X займає місце на сходинку вище за модель Crossland X. Основна цільова аудиторія новинки – люди середнього віку, які ведуть активний спосіб життя і у вільний час люблять подорожувати. Grandland X побудований на модульній платформі EMP2, яку вже використовують французькі бренди концерну PSA.

Творці Grandland X свідомо відмовилися від концепції повного приводу. По-перше, це значно здешевлює конструкцію, по-друге, дозволяє заощадити паливо, і, по-третє, за статистикою, користувачі сучасних кросоверів вкрай рідко вибираються далеко за межі доріг з твердим покриттям. На цей випадок у компанії Opel передбачили наявність опційної електронної системи контролю тяги і розподілу моменту між передніми колесами IntelliGrip, яка має 5 режимів, в залежності від типу дорожнього полотна.

На українському ринку з Grandland X вирішили зробити ставку на дизельний двигун. 1,5-літрова дизельна четвірка потужністю 130 к.с. і 300 Нм крутного моменту пропонується в парі з 6-ступінчастою ручною коробкою передач, або – 8-діапазонним автоматом.

Обирайте своїх фаворитів на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 12 січня 2020 року включно.

Генеральний партнерСтраховий партнерФінансовий партнерЮридичний  партнерОфіційний партнер

Медіа партнеры