X

AXE – волосся, що провокує на дотик…

Основний стиль та концепція бренду ТМ Axe – нові ідеї для того, щоб чоловіки завжди були на крок попереду.

Волосся та популярність у слабкої статі пов’язані більше ніж здається. Тьмяне, слабке волосся, а тим більше перука, не пасує чоловікам, відповідно симпатію у жінок не викликає. Досить використовувати жіночі засоби для догляду за волоссям! ТМ Axe представляє нову лінійку для чоловічого волосся.

Шампунь для жирного волосся ТМ Axe DETOX (Детокс) допоможе позбавитися від схильності волосся швидко масніти. Свіжий аромат і прохолода збадьорять та наповнять волосся енергією. Волосся таке чисте і приємне на дотик, що важко втриматись і не доторкнутись до нього.

Сталева фіксація та залізна впевненість у своїх силах – це засоби для стайлингу від ТМ Axe extreme (Екстрим). Лінійка стайлинг-засобів – це крем, віск, глина та лак для волосся. Жодного натяку на блиск, намагаєшся виблискувати – позич засіб у своєї матусі. ТМ Axe extreme (Екстрим) притаманна лише стильна матова фіксація зачіски залізної сили. Три напрямки засобів допоможуть обрати потрібний саме тобі:

1) засоби для тонкого та неслухняного волосся створюють відмінну текстуру;
2) стайлинг для тих, хто хоче виглядати максимально природно;
3) неймовірно сильний, дає змогу створювати потрібні форми миттєво.

ТМ Axe Hold+Touch (Холд+Тач) – принципово новий продукт, розроблений спеціально для чоловіків від ТМ Axe, що поєднує силу фіксації та захист. Крем у складі Axe Hold+Touch (Холд+Тач) доглядає за волоссям, а ультра-сильна фіксація гелю збереже будь-яку зачіску на цілий день.

ТМ Axe не лише моделює зачіски, але й покращує вигляд волосся, робить його живим та привабливим. Текстура всіх засобів Axe непомітна на волоссі і не створює дискомфорту. Новітні технології ТМ Axe дозволять ефекту триматися довго, дуже довго.