X

Допрем’єрний показ Porsche Panamera в Києві

22 вересня у Києві компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», офіційний імпортер автомобілів Porsche в Україні, провела закритий допрем’єрний показ нової моделі Porsche Рanamera, відзначивши цю подію видовищним світловим, музичним та відео шоу. Понад 100 клієнтів дилерської мережі стали першими, хто побачив нове покоління моделі Porsche класу Gran Turismo до її офіційної появи в Україні.

Porsche Panamera другого покоління гармонійно поєднують в собі ходові характеристики справжнього спорткара та комфорт седана преміум-класу. Світова прем’єра новинки відбулась у червні 2016 року у Берліні. Офіційна презентація модельного ряду Panamera в Україні пройде  початку листопада, одночасно з появою на всіх європейських ринках.

Інженери Porsche послідовно вдосконалювали концепцію Panamera: новий чотирьохдверний автомобіль пройшов процес перепроектування та редизайну до найменших дрібниць. Внесені зміни в конструкцію двигунів і трансмісії, доведена до досконалості ходова частина, а також модернізований дисплей та органи керування відповідно до вимог майбутнього. Нова Panamera стирає межі між світами амбітних спорткарів та комфортабельних автомобілів для тривалих подорожей завдяки системі активної стабілізації крену Porsche Dynamic Chassis Control Sport, системі керування ходовою частиною Porsche 4D Chassis Control і вперше на Panamera – рульовому керуванню заднім мостом.

У нових Panamera компанія Porsche представляє нове інформаційно-розважальне оснащення разом з комунікаційним центром Porsche Communication Management (PCM) наступного покоління та системою Porsche Connect, яка розширює можливості автомобіля за допомогою цифрових сервісів та програм. Водії тепер можуть більш ефективно використовувати час в автомобілі й постійно підтримувати контакт зі своїм Porsche, включаючи дистанційне керування певними функціями авто. Подібно смартфонам і планшетам Porsche Connect допомагає спростити щоденні справи, використовуючи мобільні технології.

Офіційна дилерська мережа Porsche вже приймає замовлення на версії Panamera 4S та Panamera Turbo. Ці моделі вражають не тільки своєю потужністю, але й оптимальними робочими характеристиками. Нові двигуни з безпосереднім впорскуванням пального і двома турбінами для Panamera другого покоління додали в потужності та паливній економічності, а викиди шкідливих речовин зменшилися. Моделі комплектуються системою постійного повного приводу і новою 8-ступінчатою трансмісією з подвійним зчепленням (PDK). Модель Panamera Turbo оснащується бензиновим двигуном V8 потужністю 550 к.с., Panamera 4S – бензиновим двигуном V6 потужністю 440 к.с.

Вартість Panamera Turbo починається від 5 130 400,00 гривень з податками.*
Вартість Panamera 4S – від 3 413 465,00 гривень з податками.*