X

Фестиваль МСЛ Drive for Life Fest запрошує гостей!

Запрошуємо 17-19 серпня відвідати унікальний фестиваль МСЛ Drive for Life Fest, що поєднує автомобільний, мотоциклетний, парашутний спорт; малу авіацію, повітряні кулі та концертну програму. У межах фестивалю відбудуться Відкритий чемпіонат України з боїв автомобілів

Фестиваль МСЛ Drive for Life Fest — унікальний в Україні та Європі фестиваль, що поєднує автомобільний, мотоциклетний, парашутний спорт; малу авіацію, повітряні кулі та концертну програму. Крім того, цьогоріч у межах фестивалю відбудуться виняткові для нашої країни спортивні змагання — Відкритий чемпіонат України з боїв автомобілів.

«Наш МСЛ Drive for Life fest є унікальним фестивалем, який зміг поєднати в собі не тільки автомобілі, мотоцикли, але і малу авіацію. Три дні всі відвідувачі фестивалю зможуть політати на літаках, повітряних кулях, а ще зробити стрибки з парашутом.

Ми проводимо відкритий Кубок України з боїв машин. Такого ніхто в Україні не робить. Це фактично змагання на виживання, де на арену заїжджають декілька автомобілів. Звідти виїде тільки один своїм ходом. Він і стане переможцем.

Також Drive for Life має вже певні свої традиційні спортивні заходи. І змагання з автомобільного звуку. Цього року він проходитиме в двох форматах — це етап Чемпіонату України та етап Чемпіонату світу з необмеженого звукового тиску. Також ми приймаємо етап Чемпіонату України з автомобільного слалому. Ну і, звісно, наші змагання. Це буде клубний чемпіонат з ралі-спринту.

Фестиваль має дві великі складовий — це спортивна програма і концертна програма. Цього року у нас Антитіла, Онука, Тартак, ТНМК, Фіолет, One light Inside, Dmarsh, Draft. Хедлайнером там буде Jerry Hail зі своїми хітами. Тому буде весело, буде класно, буде драйвово».

Михайло Вовк, головний організатор фестивалю

Спортивна програма:
∙ Чемпіонат України з автозвуку
∙ Кубок України Автореслинг (бої машин)
∙ Stuntriding championship
∙ Кубок України з парашутного спорту
∙ Чемпіонат України з автослалому
∙ Польоти на літаках малої аіації
∙ Польоти на повітряних кулях
∙ Стрибки з парашутом
∙ Виставка раритетних та спортивних автомобілів та мотоциклів
∙ Авто-, мотопарад

Основна музична сцена: «Антитіла», ONUKA, «ТНМК», «Тартак», «Фіолет», Jerry Heil, «Медовий полин», One light inside, D.Marsh, Draft.
Танцювальна сцена: Dj Patrick Oushen, Dj Sky & Dj Konstantin Ozeroff, Dj Valentine.
Цьогорічний фестиваль триватиме три дні: 19 серпня — день проєкту «Голос нової української хвилі» за підтримки Українського культурного фонду.

Купити квиток