X

Хто стане «Автомобілем 2017 року» у номінації «Компактний кросовер»?

У номінації «Компактний кросовер» акції «Автомобіль року в Україні 2017» беруть участь п'ятеро учасників. Хто має шанси перемогти у класі?

У номінації «Компактний кросовер» представлені наступні учасники:

Kia Sportage
Kia Sportage – корейський кросовер з європейською зовнішністю. Sportage четвертого покоління поєднує в собі привабливий дизайн і хороший рівень оснащення.

Mitsubishi ASX
Mitsubishi ASX – японський кросовер, що належить до класу недорогих і компактних паркетників. Нинішньої осені в Україні представлено оновлену версію цієї моделі – Mitsubishi ASX, яка дебютувала минулого року.

Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander в Україні – абсолютний бестселер. За багато років цей кросовер розійшовся на нашому ринку тиражем понад 35 тис. екземплярів.

Renault Kadjar
Абсолютна новинка на ринку компактних кросоверів Renault Kadjar створена на перевіреній платформі альянсу Renault-Nissan, але відрізняється яскравим французьким дизайном.

Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan 2016 – новий кросовер Volkswagen, який дебютував на автосалоні у Франкфурті 2015 (IAA 2015). У квітні 2016 року він надійшов у продаж на європейський ринок, а через місяць прибув в Україну.

Окрім переможців у кожному класі, потрібно визначити також кращий легковий автомобіль, кращий кросовер/SUV, електромобіль чи гібрид, за співвідношенням ціна/якість та за дизайном.

Серед усіх, хто проголосував в акції, буде розіграно автомобіль та інші цінні заохочення.

Щоб проголосувати за «Автомобіль року в Україні 2017», перейдіть за посиланням.